SADA JE TUGA JOŠ VEĆA: Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde u SUPERLATIVIMA o Dušku Ivanoviću!

Autor:

Sport

01.02.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski reprezentativac je imao samo reči hvale za crnogorskog stručnjaka.

SADA JE TUGA JOŠ VEĆA: Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde u SUPERLATIVIMA o Dušku Ivanoviću!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

U medijima se pojavila informacija da je Crvena zvezda zainteresovana za Akilea Polonaru, što je kasnije potvrdio i prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović, ali na kraju nije došlo do dogovora dve strane.

Glavni razlog je svakako zabrana registrovanja igrača, koju je Evroliga izrekla Crvenoj zvezdi, pa je tim iz Beograda ostao bez sjajnog pojačanja na unutrašnjim pozicijama.


Upravo je Polonara sada pričao o svom odnosu sa Duškom Ivanovićem, trenerom Crvene zvezde.

 - Kliknuo sam odmah čim je došao Ivanović, on je to napravio za mene. Pustio me je više da igram. Video je u meni ono što je timu potrebno. Od kada je on došao, sve je bilo drugačije - rekao je Polonara za "BasketNews". 

Kaže da vidi određenu sličnost sa Filipom Petruševom, koji je sada eksplodirao pod Ivanovićem. 

 - Video sam neke slične stvari, igramo istu poziciju, ista nam je ulogu. Video sam da imamo nešto zajedničko. Od kada je Ivanović stigao u Crvenu zvezdu, Filipu Petruševu je poraslo samopouzdanje, on mu je to doneo. Petrušev je to prihvatio, odlično je reagovao i sada vidite rezultate. Igra sjajno i sigurno mu je dolazak Ivanovića mnogo pomogao - izjavio je italijanski košarkaš. 

Foto: Starsport

Akile Polonara u dresu reprezentacije Italije

Izjavio je da ne prati puno šta neki trener ili igrač govori o njemu.


 - Ne pridajem tim rečima više toliku težinu. Jasno je da se postavljaju pitanja, a trener može da odgovori šta hoće. Uvek sam prihvatao sve kritike ili bilo kakve savete trenera i novinara. Kako ja to vidim, to je samo njihovo mišljenje. Uzimam to u obzir, ali više nisam osoba koja gleda novine ili veb stranice. Mnogo puta me bliski ljudi pitaju 'Znaš li šta je taj trener ili igrač rekao o tebi?' Većinu vremena ne obraćam pažnju na ono što se govori na veb stranicama i na konferencijama za štampu.

Izjavio je Italijan i da bi sada gotovo izvesno nosio dres Crvene zvezde. 

 - Jasno je da je postojalo veliko interesovanje Crvene zvezde. Svi znaju da imam odličan odnos sa [Duškom] Ivanovićem i veliko poštovanje prema timu jer oni imaju velike ambicije. To je istorijski klub u evropskoj košarci. Dakle, rado bih otišao tamo. Samo nije bilo pravih uslova. Zadovoljan sam izborom koji sam napravio da odem u Žalgiris - jasan je Italijan. 

Podsetimo, umesto u Crvenoj zvezdi, Polonara je na kraju završio u Žalgirisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading