OBUSTAVLJENA ISTRAGA PROTIV BRAĆE JOJKE: Za ubistvo porodice Đokić će se suditi samo Goranu Džoniću!

Autor:

Hronika

01.02.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na kraju smo došli do istine i to je sada najbitnije - kaže Andrija Magdelinić, branilac braće Jojke.

OBUSTAVLJENA ISTRAGA PROTIV BRAĆE JOJKE: Za ubistvo porodice Đokić će se suditi samo Goranu Džoniću!

Foto: facebook

Goran Džonić ubio porodicu Đokić

Iako ih je Goran Džonić neosnovano optužio da su bili saizvršioci ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić, tužilaštvo nije pronašlo nikakve dokaze protiv Kostadina i Aleksandara Miloševića iz Moravca, poznatijih kao Jojke, pa je istraga protiv njih i zvanično obustavljena.

- Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon maratonske istrage napokon donelo Naredbu o obustavi istrage. Moji branjenici su prošli kroz mukotrpan i težak period. Kako za njih tako i za nas branioce, danas je veliki dan pobede pravde. Ova naredba o obustavi istrage je dokaz da je pravda napokon zadovoljena. Uverenje u njihovu nevinost nije nas nikada napuštalo. Čak nam je davalo je snagu da se dokazima i argumentima borimo za istinu koju smo napokon i dokazali. Ova naša pobeda je na neki način i uteha za porodicu Đokić, kako ne bi živela u sumnji da je još neko bio umešan u ovaj zločin. Na kraju smo došli do istine i to je sada najbitnije - kaže Andrija Magdelinić, branilac braće Milošević, prenose Novosti.

Miloševići su uhapšeni 24. oktobra, a u pritvoru su proveli pet meseci.

Oni su se sumnjičili da su zajedno sa Goranom Džonićem i njegovim sinovima Stefanom i Milanom učestvovali u ubistvu Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i 25-godišnje ćerke Lidije, čija su tela pronađena 2. oktobra prošle godine u ataru sela Moravac.

Za ubistvo porodice Đokić sudiće se jedino glavnoosumnjčenom Goranu Džoniću, bratu i rođaku porodice koju je mučki ubio.

Suđenje je zakazano za 22. februar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading