ISPLIVALI JEZIVI DETALJI IZ ISTRAGE: Brajan optužen da je raskomadao Anino telo u podrumu, a zatim ga spalio

Autor:

Hronika

18.01.2023

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvori upućeni u slučaj, izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dve deponije i centra za reciklažu u kojima su korišćene spalionice

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI IZ ISTRAGE: Brajan optužen da je raskomadao Anino telo u podrumu, a zatim ga spalio

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Ana Volš i Brajan Volš

Brajan Volš (47) osumnjičen je da je raskomadao svoju suprugu Anu Volš (39) za Novu godinu, u vreme dok je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru. Prema novim informacijama, sumnja se da ju je raskomadao u podrumu, piše LAMag.

Nakon što je, kako se sumnja, izvršio ovo delo, njene posmtrne ostatke odložio je u spalionocu.

Brajan Volš (47) trebalo bi da bude optužen za ubistvo u sudnici u Кvinsiju danas nakon, kako je okružni tužilac okruga Norfolk, Majkl Morisi nazvao "intenzivne istrage" o nestanku njegove supruge. Mestanak Ane Volš 39-godišnje majke troje dece, prijavio je njen poslodavac 4. januara—tri dana nakon što je poslednji put viđena u gradu Кohasetu na obali Toni.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

 

 

- Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će verovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni - rekao je Morisi.

Izvori upućeni u slučaj, izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dve deponije i centra za reciklažu u kojima su korišćene spalionice - jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu - dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa blizu imanja porodice Volš u bogatom gradu Кohaset.

- Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će neko telo biti pronađeno - kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Podsetimo, muž nestale Ane Volš osumnjičen je za njeno ubistvo, tri nedelje nakon što je nestala na Novu godinu, preneo je "Dejli mejl". Nedeljama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se veruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sekire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading