PANČEVAČKA DIZELKA OPET REMIZIRALA U ANTALIJI: Ovoga puta bez golova protiv ukrajinskog premijerligaša

Autor:

Sport

01.02.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa nastavlja sa odličnim partijama na pripremama u Turskoj.

PANČEVAČKA DIZELKA OPET REMIZIRALA U ANTALIJI: Ovoga puta bez golova protiv ukrajinskog premijerligaša

Foto: FK Železničar Pančevo

Drugoplasirani tim Prve lige Srbije deli poziciju sa ekipom Grafičara, sa istim brojem bodova. 

Republika

Železničar je trenutno na završnim pripremama pred početak prolećnog dela prvenstva. Tomislav Sivić je sa igračima već proveo određen period priprema u Srbiji i za to vreme je odigrao i prijateljski susret sa ekipom Vršca.

U Antalijskoj regiji su već odigrali meč sa ekipom Sogdiona iz Uzbekistana, rezultat je na kraju glasio 1:1. Strelac za Železničar bio je Đorđe Šušnjar. 

Danas je odigran susret sa ekipom Lviv-a koja se takmiči u Premijer ligi Ukrajine. Na zimsku pauzu današnji protivnik Železničara je otišao sa poslednjeg mesta na tabeli.

Utakmica je počela u 14 časova po našem vremenu. I pored velike borbe sa obe strane i dosta dobre prikazane igre mreže su mirovale posle prvih 45 minuta.

Republika

Foto: FK Železničar Pančevo

Na utakmici je bilo svih segmenata igre, osim golova

U nastavku utakmice oba sastava su pretrpela određene promene, ali nije bilo promene rezultata. Železnićar i Lviv odigrali su pravi takmičarski meč, sa tvrdom igrom po celom terenu. 

Sastav Tomislava Sivića je i drugi uzastopni meč remizirao u Antaliji. Upravu kluba i ceo stručni štab može da raduje što se polako uigravaju sve linije tima i što ekipa podiže nivo spremnosti iz meča u meč.

Na startu drugog dela prvenstva momci Tomislava Sivića igraju derbi meč sa ekipom Grafičara. U prvom susretu u Pančevu slavio je tim sa Senjaka rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading