PREOKRET: Golman ipak nije poginuo! Predsednik kluba demantovao da ga je usmrtio zemljotres

Autor: Tanjug

Sport

06.02.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se tračak nade kada je u pitanju čuvar mreže turske Malatije.

PREOKRET: Golman ipak nije poginuo! Predsednik kluba demantovao da ga je usmrtio zemljotres

Foto: Tanjug/AP

Golman Malatije Ahmet Ejup Turkaslan nestao je pod ruševinama nakon zemljotresa u Turskoj, a predsednik ovog fudbalskog kluba Haci Ahmet Jaman poručio je da spasioci i dalje tragaju za čuvarem mreže turskog prvoligaša.

- Vest da je Ahmet Ejup Turkaslan umro nije istina. Još jedan zemljotres dogodio se dok su spasilačke akcije bile u toku. Stoga su se timovi povukli. Nadamo se da ćemo dobiti dobre vesti - rekao je Haci Ahmet Jaman.

Turski mediji prenose da se pod ruševinama nalazi i fudbaler Hataje Kristijan Atsu. Hataja je sinoć pobedila Kasimpašu 1:0 u 22. kolu turskog prvenstva, a Atsu je postigao jedini gol za svoj tim u 97. minutu.

Pojedini turski mediji preneli su danas da je 14 odbojkašica Hataje ostalo pod ruševinama zgrade u ovom gradu, a spasioci pokušavaju da ih izvuku iz srušenog objekta.

Više od 1.000 osoba stradalo je u zemljotresu jačine 7,8 jednica Rihterove skale, koji je pogodio deo Turske u blizini granice sa Sirijom. Turske vlasti su navele da se posle razornog zemljotresa, dogodilo više od 100 naknadnih potresa od kojih su tri bila jača od 6,0 jedinica po Rihterovoj skali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading