MARKOVIĆ I JEVTOVIĆ U CENTRU PAŽNJE: Poznato šta je sa bivšim igračima Partizana posle ZEMLJOTRESA u Turskoj!

Autor:

Sport

06.02.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tandem sada nastupa za Gazijantep koji je razoren, a stigle su informacije o njihovom zdravstvenom stanju.

MARKOVIĆ I JEVTOVIĆ U CENTRU PAŽNJE: Poznato šta je sa bivšim igračima Partizana posle ZEMLJOTRESA u Turskoj!

Foto: Starsport

Marko Jevtović i Lazar Marković

Tursku je pogodio katastrofalan zemljotres koji je odneo veliki broj života i nekoliko gradova sravnio sa zemljom.

Epicentar zemljotresa bio je na oko 3 km od grada Gazijantep na dubini od oko 10 km. Prvi zemljotres je bio jačine 7,8 stepeni po Rihteru, a sledeći oko 6,7, nakon čega je usledila serija manjih potresa.

Broj poginulih u zemljotersu u Turskoj je povećan na 284, saopštio je potpredsednik Faut Oktaj. Prema njegovim rečima, povređene su 2.323 osobe, prenosi Rojters. Prethodno je saopšteno da je u Siriji poginulo 237 ljudi, a više od 600 povređeno.

Za fudbalski klub Gazijantep trenutno nastupaju i dva bivša igrača Partizana, Lazar Marković i Marko Jevtović. Prema informacijama koje su došle od čelnih ljudi Partizana, Marković i Jevtović se osećaju dobro i nisu osetili potrese jer su sa klubom u vreme zemljotresa nalazili u Antaliji.

Republika

Foto: Starsport

Marko Jevtović i Lazar Marković u dresu Partizana

 

Preliminarni podaci govore da je samo na jugu Turske uništeno odnosno srušeno 130 zgrada tako da se pukom srećom ništa nije desilo nekadašnjim igračima Partizana. Rušenje zgrada zabeleženo je i u Sriji, ali za sad detaljnih informacija o tome za sada nema.

Najgore osim Gazintepa prošao je grad Iskenderum, gde je većina zgrada bukvalno srušena i sravnjena sa zemljom. Postoje izveštaji da vatrogasci i spasioci nisu u mogućnosti da stignu do svakog mesta jer je veliki broj zgrada i obejkata strušen. Strahuje se da će se broj stradalih biti mnogo veći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading