PRVI PUT U KARIJERI: Lazar Marković BRILJIRA u Turskoj! (FOTO)

Autor:

Sport

01.02.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gazijantep je pred svojim navijačima bio bolji od Hatajspora, slavio je sa 4:1, a blistali su nekadašnji fudbaleri Partizana.

PRVI PUT U KARIJERI: Lazar Marković BRILJIRA u Turskoj! (FOTO)

Foto: Starsport

Lazar Marković

Fudbaleri Gazijantepa i Kasimpaše zabeležili su ubedljive pobede u prvim utakmicama 22. kola Superlige Turske igranim u sredu.

Gazijantep je pred svojim navijačima bio bolji od Hatajspora, slavio je sa 4:1, a blistali su nekadašnji fudbaleri Partizana.

Gosti su poveli u 27. minutu preko El Kabija, a onda je Marko Jevtović u 38. minutu postigao izjednačujući gol, da bi se u drugom poluvremenu raspucao Lazar Marković. Srpski internacionalac preokrenuo je rezultat sa dva pogotka – u 56. i 77. minutu.

To je prvi put u karijeri da je doskorašnji reprezentativac Srbije postigao dva gola u jednoj ligaškoj utakmici. A igrao je za još osam različitih klubova: Partizan, Benfiku, Liverpul, Fenerbahče, lisabonski Sporting, Hal Siti, Anderleht i Fulam.

Jedini put kad je Lazar Marković postigao dva gola na jednoj zvaničnoj utakmici bilo je za Partizan protiv estonske Flore u Ligi konferencije septembra 2021.

Konačan rezultat 4:1 postavio je Kazahstanac Aleksander Merkel dva minuta pre kraja utakmice.

U drugoj utakmici fudbaleri Kasimpaše bili su još efikasniji u duelu sa Giresunsporom i pobedli sa 5:1. Jedini gol za goste postigao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde crnogorski internacionalac Vukan Savićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading