ŽENA OD 500 KILOGRAMA SELA NA SESTRIĆA I UBILA GA: Probili zidove da je iznesu do sudnice, a onda je otkrivena jeziva istina!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.04.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je najdeblja žena na svetu, a onda je smršala preko 300 kilograma.

ŽENA OD 500 KILOGRAMA SELA NA SESTRIĆA I UBILA GA: Probili zidove da je iznesu do sudnice, a onda je otkrivena jeziva istina!

Foto: Profimedia

Majra Rosales dolazi iz Teksasa i nekada je imala 470 kilograma. Ona je držala rekord među najdebljim ljudima na svetu, ipak sada je potpuno druga osoba. Smršala je preko 300 kilograma, a danas je neprepoznatljiva, ali ljudi ne mogu da zaborave da su je nazivali "džinom ubicom" zbog situacije iz 2008. godine.

Njeno stanje bilo je u centru pažnje nakon što je navodno ubila svog nećaka. Ona je slučajno pala i ugušila dete, jer nije mogla da se pomeri, priznala je. Ceo svet posmatrao je kako ruše zidove njene kuće da bi je kranom preneli u sudnicu gde je čekala smrtna kazna. Ipak, kada je stigao nalaz obdukcije, desio se pravi obrt.

Foto: YouTube/ TLC

Majra u bolnici

Oslobođena je sumnje jer se otkrilo da je majka deteta zapravo ubica!

Majra je rekla da već umire, pa je preuzela krivicu za sestru koja je nakon dve godine uhapšena i sada služi 15 godina zatvora. Upala je u depresiju i tada je samo još više jela. Kada je shvatila da osim nje nema ko da brine o sestrinoj deci, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke. Zbog toga Majra se vratila u formu. Tada je imala čak 452 kilograma zbog čega nije mogla da se pomeri iz kreveta, pored toga imala je nekoliko zdravstvenih problema.

Onda je 2001. godine počela da mršavi. Zbog viška kože, njen pomak slabo se video. Da bi joj telo izgledalo kako treba išla je na 11 operacija. Što je više mršavila, bila je zadovoljnija, a samim tim manje je i jela.

- Sada je hrana nešto što moram da koristim da bih živela. Ranije sam živela da bih jela - rekla je.

Posle godina truda i odricanja, ona ima 89 kilograma i prezadovljna je izgledom i životom. Pronašla je čoveka odnosno ljubav i ima sjajan odnos sa sestrinom decom. Danas je mnogima baš ona motivacija, prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading