SPEKTAKULARNA AKCIJA MUP: Uhapšeno više od 70 osoba, među kojima i članovi dve organizovane kriminalne grupe, ono što je zaplenjeno je NEVEROVATNO! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

18.04.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršen je pretres na 80 lokacija i zaplenjena veća suma novca, desetine luksuznih automobila, veća količina oružja i municije, više kilograma narkotika i zlata.

SPEKTAKULARNA AKCIJA MUP: Uhapšeno više od 70 osoba, među kojima i članovi dve organizovane kriminalne grupe, ono što je zaplenjeno je NEVEROVATNO! (FOTO, VIDEO)

Foto: MUP

Zaplena MUP

Više od 600 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji Evropolom i Tužilaštvom za organizovani kriminal, na teritoriji Beograda i Kraljeva uhapsili su pet osoba koje se sumnjiče da su članovi dve organizovane kriminalne grupe i tom prilikom zapelnili veću količinu narkotika, luksuzne automobile i novac.

 

 

Policajci su izvršili pretres na 80 lokacija i zaplenili veću sumu novca, više desetina luksuznih automobila, veću količinu oružja i municije, više kilograma narkotika i zlata.

Republika

Foto: MUP Srbije

Ministar policije Bratislav Gašić

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je P. P. (1996), dok će krivična prijava za ista krivična dela biti podneta protiv još četiri osobe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading