KRIO SE IZA DUPLIH BLINDIRANIH VRATA! Novi detalji policijske akcije "Mašina": TAJ JE ZNAO KOLIKO PUTERA IMA NA GLAVI!

Autor:

Hronika

27.03.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jedan od osumnjičenih koji je uhapšen u velikoj akciji policiji pod nazivom "Mašina", o čemu je Republika prva pisala, krio se iza duplih blindiranih vrata.

KRIO SE IZA DUPLIH BLINDIRANIH VRATA! Novi detalji policijske akcije "Mašina": TAJ JE ZNAO KOLIKO PUTERA IMA NA GLAVI!

Foto: Shutterstock, Srpski telegraf

Velika akcija policije u kojoj je uhapšeno više od 20 osoba jedna je od centralnih tema u Srbiji, a portal Republika došao je do novih detalja.

Kako navodi naš izvor iz istrage, posebno upečatljivo bilo je hapšenje jednog od osumnjičenih, pošto je živeo u stanu sa duplim vratima.

- Da nije znao koliko puteta ima na glavi, ne bi se toliko krio i štitio - kaže naš izvor.

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf i Republika prvi najavili akciju "Mašina"

 

Podsetimo, srpska policija na više lokacija u Beogradu uhapsila je 20 pripadnika dve međusobno povezane grupe osumnjičenih za pranje novca.

Kako smo pisali ranije, MUP Srbije je spreman stane na put organizovanom kriminalu i pljački države, zbog čega je i isplanirana akcija koja je dobila pomenuti naziv.

Radi se o slučajevima u kojima je država na razne načine oštećena za stotine miliona dinara - otkrio je tada izvor našeg portala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading