ESTRADA DOČEKALA VASRKS U HRAMU SVETOG SAVE: Evo koje poznate ličnosti smo uhvatili na ponoćnoj vaskršnjoj liturgiji! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.04.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su primili svetu tajnu pričešća!

ESTRADA DOČEKALA VASRKS U HRAMU SVETOG SAVE: Evo koje poznate ličnosti smo uhvatili na ponoćnoj vaskršnjoj liturgiji! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Najradosniji praznik u godini, Vaskrs, mnogi čekaju u svojim domovima, a neki od njih vole da to bude u crkvi na prazničnoj liturgiji. Tradiocionalno mnoge poznate ličnosti na ovaj dan, tačno u ponoć, mogu se videti u Hramu Svetog Save, a ni ove godine neki od njih nisu izostali.

Viki Miljković jedna je od pevačica koja je praznik dočekala u ovoj svetoj kući, a ni njena koleginica iz žirija "Zvezde Granda", Ceca Ražnatović, nije izostala sa svojom porodicom, kao ni Snežana Đurišić, koja se na vaskršnjoj liturgiji pojavila sa svojim partnerom Vanjom.

Jedan od najuspešnijih harmonikaša, Aca Sofronijević, bio je u prvim redovima, dok je pevačica Jovana Tipšin bila nešto manje primetna zbog marame na glavi, ali je prisustvovala prazničnoj liturgiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading