TIJANA AJFON OBRNULA PIJACU NAOPAČKE! Poveli smo je da kupi JAJA za Veliki petak, evo šta nas je snašlo! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako se starleta snašla na pijaci!

Hrišćani koji poštuju julijanski kalendar danas obeležavaju Veliki petak, najtužniji dan, kada je Isus Hrist razapet na Golgoti. Po tradiciji, danas se i farbaju jaja, a mi smo pošli sa starletom i bivšom rijalitija učesnicom Tijanom Ajfon do poznate beogradske pijace, gde je ona obavila kupovinu za farbanje jaja i vaskršnju trpezu.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon, poziv sa dečkom

Tijana nam je otkrila zbog čega je u poslednje vreme u "medijskoj ilegali".

- Ja sam tu, nisam izbegavala medije, nego bacila sam se na posao, pa nisam imala vremena - rekla je Tijana, a onda joj je pozvonio telefon i javio se njen dečko: 

- Snimam, pišem ti, snimam. Ćao, volim te - poručila mu je ona.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon na pijaci

- Dečko me je prekinuo, da vidi da li sam se snašla. Pijaca mi nije jača strana, ali ovo je neka moderna, oduševila sam se, moraću češće na pijacu. Posvetila sam se kolekciji. Doživela sam peh, otišla sam do Afrike da slikam kupaće kostime i jednu noć sanjam da sam zaboravila šifru od telefona. I da probam šifru, blokiram telefon. Na iCloud-u ništa nisam imala, obrisalo mi se sve, pa sam morala ponovo da slikam. Ovih dana sam bila u haosu, ništa nisam stigla da pokupujem, tako da ću sa vašom ekipom sad sve što mi treba. Možda je ljudima čudno, ali ja stvarno farbam jaja i stvarno poštujem sve praznike, od Vaskrsa do Božića, slave, sve... Po tom pitanju sam baš rigorozna. Niko normalan to neće da osuđuje, samo nenormalan. Kad čujem komentare meni smešno, obožavam da čitam. Šta to ima u ljudima da sednu, čitaju portal i jednu Tijanu pljuju? Ne mene, nego generalno. Pre neki dan izašlo nešto o najnormalnijoj devojci, koja nema mrlju... Ako nju pljuju... Ne znam čemu hejt i gnev u ljudima. U Srbiji se sve prašta sem uspeha, a ja sam stvarno uspela. Pare i karijera dobro idu - rekla je Tijana.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon na pijaci

Pošlo smo sa Tijanom do štandova, a sve oči su bile uprte u nju.

- Tražimo jaja. Stvarno farbam jaja. Sad sam uzela neke akrilne boje. Prepoznaju me, nisam toliko propala... Zdravo, nemojte da se krijete. Dajte mi jaja. Koliko ima u kartonu? 30? Dajte mi ceo karton - rekla je Ajfonka, pa je progovorila o dečku:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon na pijaci

- Uživam sa dečkom skoro dve godine, samo što ne voli da se snima, nije medijska ličnost, poštujem odluku, štitim ga. Neću da mu narušavam privatnost - objasnila je Tijana. 

Ceo intervju sa Tijanom možete pogledati na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Buggy

14.04.2023 23:35

Decko hahaha Zeli privatnost... Sramota ga