NA KOGA ĆE BARSA U TOP 8? Šaras pričao o biranju protivnika! Hoće li se Katalonci ukrstiti sa Partizanom?

Autor:

Sport

14.04.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Litvanski stručnjak goorio o taktiziranju.

NA KOGA ĆE BARSA U TOP 8? Šaras pričao o biranju protivnika! Hoće li se Katalonci ukrstiti sa Partizanom?

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Barselone u poslednjem kolu regularnog dela sezone Evrolige dočekuju Valensiju, u petak od 20 časova i 30 minuta.

Uoči tog meča je za medije pričao strateg Katalonaca Šarunas Jasikevičijus, koji je pričao o biranju protivnika u Top 8 fazi.

- Moramo da dobijemo utakmicu protiv Valensije jer smo izgubili dve zaredom. Čudna je situacija, idemo na meč bez jasne ideje o tome šta želimo da uradimo, da li ćemo rotirati igrače pred duele plej-ofa. Apsurdno je izabrati jednu ekipu umesto druge za rivala u Top 8 fazi. To nije sportski i moramo biti oprezni sa željama. Treba da se fokusiramo na svoju igru - rekao je Litvanac.

Republika

Foto: Starsport

Šarunas Jasikevičijus

Ukoliko pobedi Valnsiju, Barselona će biti druga na tabeli, u suprotnom će završiti treća. Međutim, za sada nije poznato ni ko će biti šesti, a ko sedmi, jer to zavisi od mečeva Partizan - Panatinaikos i Bajern - Žalgiris.

Ako Partizan i Žalgiris opravdaju uloge favorita protiv Panatinaikosa i Bajerna, Barsa bi pobedom “stigla” do drugog mesta i na megdan ekipi iz Kaunasa koja ima bolji međusobni skor od Fenerbahčea. Ako litvanski tim izgubi u Minhenu, Katalonci pobedom idu na Turke, a sve to pod uslovom da Partizan pobedi "zelene".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading