BIKOVIĆ I RADONJIĆ OTVORILI DUŠU PRED VASKRS: Čuveni Maraš umišljao da je MANGUP, Baća progovorio o SIROMAŠTVU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maraš i Baća priznaju za Republiku da su u odnosu na to kakvi su bili ranije, dosta sazreli, te da za razliku od njihovih krimi uloga, zaista mogu da služe za primer.

BIKOVIĆ I RADONJIĆ OTVORILI DUŠU PRED VASKRS: Čuveni Maraš umišljao da je MANGUP, Baća progovorio o SIROMAŠTVU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Zvezda "Južnog vetra", Miloš Biković, otvorio je dušu za Republiku i priznao da je u osnovnoj školi imao loše vladanje, dok je današnjim klincima upravo on uzor.

Čuveni Maraš i njegov prijatelj i kolega Miodrag Radonjić, poznatiji kao Baća, priznaju da su u odnosu na to kakvi su bili ranije, dosta sazreli, te da za razliku od njihovih krimi uloga, zaista mogu da služe za primer. 

- U školi sam iz vladanja imao dvojku, možda sam u nekom trenutku imao i keca... Bilo je tu svašta, bili smo nestašna deca, pravili smo razne gluposti. Iz te perspektive, nama je to tada delovalo kao da smo neki mangupi par ekselans. Tada sam bio baš klinac, danas je druga priča. I sada postoje neke nezrelosti, ali u mnogo manjoj meri - rekao nam je Biković, pa se osvrnuo i na vaskršnje praznike:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković

- Nadam se da ću Vaskrs provesti u Beogradu, u krugu porodice, ali sve zavisi od mojih obaveza. Ima puno posla, ali za praznike volim da sam sa svojim najbližima.

Radonjić, koji je zasnovao i svoju porodicu, kaže da otkad zna za sebe u takvom okruženju proslavlja praznike.

- Vaskrs provodim sa svojima, kao i uvek. Tu smo svi na okupu, kucamo se jajima, a pobeđuje ko ima jača jaja, zavisi koja jaja kupimo (smeh) - kaže Radonjić za naš pšortal, pa se priseća svog detinjstva: 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miodrag Radonjić

- Za ovaj veliki praznik smo uvek svi porodično išli kod dede, sada pokojnog, tradicionalno doručkujemo zajedno. Često smo išli na selo, ali sada više toga nema, promenila se situacija, deda više nije sa nama fizički. 

Njih dvojica su od nedavno zajedno i na pozorišnoj sceni u predstavi "Laž" koju igraju u Beogradskom dramskom pozorištu sa koleginicama Jelisavetom Orašanin i Tamarom Krcunović. U skladu sa naslovom komedije koja prerasta u dramu, otkrili su koja je najveća laž koju su čuli o sebi, te kako reaguju na to. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miodrag Radonjić

- Najveću laž o sebi koju sam čuo jeste ta da dolazim iz neke ekstremne sirotinje! To su neke izjave izvučene iz konteksta, ljudi su to komentarisali i da sam nadobudan zbog toga, ispalo je da sam jeo samo jednu kiflu dnevno punjenu kečapom i majonezom, a zapravo se to zvala punjena kifla kod Nidže na Konjarniku, koju smo jeli za užinu. Nije bilo kao danas u ovim pekarama, devedesetih su bile te kifle, tako da sam ja odrastao na punjenoj kifli - ispričao je Miodrag, dok se Miloš složio sa njim da o glumcima često kruže priče koje bacaju senku na njihove uloge.

- Smeta mi kada se piše o mom privatnom životu, jer to skreće pažnju sa kulture i liči na neki voajerizam, sve se svede na neka ogovaranja. Nikada nisam imao problema sa porodicom zbog nekih naslova, moja porodica je na sve to navikla, već neko vreme znamo kako se odvija priča u medijima o meni - zaključuje Biković za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jaaaa

20.04.2023 20:21

Radonjić je momak iz extremno bogate porodice, otac mu je gradjevinski preduzimač, firma, koja je devedestih i dvehiljadite napravila čudo na našem malom srpskom tržištu. Rastao u izobilju, iz dosade izabrao glumu posto tata može da plati sve…