EPILOG PREKIDA: Poznato kada će Čukarički i Partizan na teren! Crno-bele čeka KAZNA!

Autor:

Sport

17.04.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija doneće konačnu odluku u sredu ili četvrtak.

EPILOG PREKIDA: Poznato kada će Čukarički i Partizan na teren! Crno-bele čeka KAZNA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana trebalo bi da nastave prekinut meč 30. kola Superlige Srbije u četvrtak, preneo je Sportski žurnal.

Zajednica Superlige prvi dan posle praznika odrediće novi termin odigravanja spornog meča, ali je upitno samo u koliko će sati klubovi na teren i ćetvrtak 20. aprila.

Direktor Superlige Aleksandar Pivić potvrdiće ovu odluku u utorak, a Disciplinska komisija trebalo bi da zaseda u sredu, najkasnije u četvrtak i izvesno je da nova kazna čeka Partizan.

Podsetimo, meč 30. runde Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana prekinut je zbog sukoba navijača crno-belih sa organima reda.

Republika

Foto: Starsport

Sukobi na meču Čukarički - Partizan

 

Odlagan je nekoliko puta, ali se nisu stekli uslovi da se nastavi. Zajednica Superlige je posle svega izdala opširno saopštenje u kom je, između ostalog, žestoko udarila po navijačima Partizana i najavila drakonske kazne:

- Ponašanje navijača FK Partizan na navedenoj utakmici je nanelo veliku štetu fudbalskom sportu i našem elitnom rangu takmičenja, zbog čega će po hitnom postupku biti pokrenuti disciplinski postupci pred nadležnim organima FS Srbije, a takođe i prijava zbog loše organizacije utakmice i unošenja velikog broja pirotehničkih sredstava. Radi zaštite integriteta i imidža kompletnog takmičenja oba kluba su upozorena na istupanja u javnosti kojima ugrožavaju opšti interes svih klubova i samog takmičenja. Na kraju, želimo da istaknemo da će Zajednica u narednom periodu prema ovakvim i sličnim događajima iskazivati nultu toleranciju, kao i da će se kroz institucije FS Srbije tražiti najstrože kazne i pooštravanje kaznenih odredbi u vezi sa ovakvim i sličnim događajima - stoji, između ostalog, u saopštenju.

Čukarički se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli Superlige sa 59 bodova, dok je Partizan četvrti sa dva boda manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading