"ŽENO, ŠTA NAPRAVI OD SEBE?" Kontroverzna zadrugarka preživela TEŠKU BOLEST, svi u ŠOKU zbog njenog LICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila da joj je ovog puta bilo najteže!

"ŽENO, ŠTA NAPRAVI OD SEBE?" Kontroverzna zadrugarka preživela TEŠKU BOLEST, svi u ŠOKU zbog njenog LICA! (FOTO)

Foto: instagram.com/zerinooooo

Influenserka i bivša rijaliti učesnica Atina Kandola, nekada poznatija kao Zerina Hećo, zabrinula je svoje fanova pre desetak dana objavom na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/zerinooooo

Objava Atine Kandole

I opet se kovid iskomplikovao, ništa, idemo dalje. Samo želim da javim da ne odgovaram na privatne poruke niti poruke na Instagramu iz tog razloga. Nadam se da će ovo proći što pre. Volim vas i prvo zdravlje - napisala je Zerina, a u pozadini je snimila kako u kolima sluša pesmu "Verujem u Boga".

Bivša zadrugarka se oporavila, što je ponovo svojim pratiocima saopštila putem Instagrama. 

- Više ne koristim Fejsap (aplikacija za sređivanje fotografija), isuviše sam divna. Sad bez šale, preživela sam, izgleda da mi smrti bez malja nema (šala). Ne brojim više koji put kovid, ovaj je bio najteži. Ljudi, čuvajte se. Da vam se dove na večerašnju noć Kad'r ukabule, želim vam od srca. Takođe, srećni praznici sa zakašnjenjem vernicima pravoslavne i katoličke veroispovesti. S ljubavlju, ja - poručila je Atina.

Republika

Foto: instagram.com/zerinooooo

Objava Atine Kandole

Ono što je mnoge iznenadilo je njena pojava. Naime, njeni fanovi su primetili da Atina izgleda drugačije nego inače, pa su odmah usledile spekulacije o tome da je radila nešto na sebi: "O, majko mila", "Užas, "Ženo draga, šta napravi od sebe? Bila si prelepa, ali ova veštačka faca... Čemu?", neki su od komentara ispod ove objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading