GROBARI OBJAVILI SNIMAK SUKOBA SA ŽANDARMERIJOM: Evo kako su reagovali organi reda posle huilganskog ponašanja navijača Partizana (VIDEO)

Autor:

Sport

12.04.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dešavanja na "brdu" su i dalje u žiži javnosti.

GROBARI OBJAVILI SNIMAK SUKOBA SA ŽANDARMERIJOM: Evo kako su reagovali organi reda posle huilganskog ponašanja navijača Partizana (VIDEO)

Foto: Youtube/jужна Трибина

Utakmica 30. kola Mozzart Superlige Srbije između Čukaričog i Partizana prekinuta je u 17. minutu zbog huliganskog ponašanja pristalica crno-belih. Oni su konstantno ubacivali pirotehnička sredstva na teren, što je izazvalo prekid, a nakon odluke da se isprazni deo tribine usledio je žestok sukob sa pripadnicima Žandarmerije.

Grobari su objavili snimak celog incidenta koji je potrajao na Banovom brdu, između ostalog žale se na prekomernu upotrebu sile od strane organa reda, iako je ona izazvana vandalskim ponašanjem tifoza "parnog valjka".

Već smo pisali o epilogu celog haosa, a tim povodom oglasili su se i "brđani" saopštenjem za javnost.

Meč bi trebalo da bude odigran večeras od 18 časova, da li će ga i biti, videćemo, a bodovi su važni za oba kluba iz ugla borbe za drugo mesto, koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading