NOVI ŠOK ZA GROBARE: Partizan NAMERNO gubi od Čukaričkog?

Autor:

Sport

08.04.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnica Superlige Srbije je sve zanimljivija, kada je u pitanju borba za izlazak u Evropu.

NOVI ŠOK ZA GROBARE: Partizan NAMERNO gubi od Čukaričkog?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su verovatno nikada lakše stigli do titule u Superligi, a kako bi i zvanično stigli do šampionske krune, crveno-belima treba svega dve pobede u preostalih osam mečeva u prvenstvu.

Ipak, iako je trka za titulu gotova, borba za drugo mesto i učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona je i dalje otvorena, a u igri se nalaze ekipe TSC-a, Čukaričkog i Partizana.

Mnogo toga će biti poznatije nakon utakmice koja je na programu 11. aprila, kada se od 18 časova na Banovom brdu sastaju ekipe Čukaričkog i Partizana.

Čuka ima dva boda više od crno-belih, a trijumfom nad Partizanom bi došli na korak do toga da završe na tabeli ispred izabranika Igora Duljaja. U prilog im ide i činjenica da se Partizanu možda i isplati da namerno izgubi taj duel.

Foto: Starsport

Igor Duljaj, trener Partizana

Naime, u slučaju poraza, Partizan će regularni deo sezone završiti kao četvrti, što znači da bi u plej-ofu meč sa Crvenom zvezdom igrali na svom terenu, što verovatno znači i pun stadion i mnogo veću zaradu.

Zvezda, kao prvoplasirana ekipa, igraće kod kuće protiv drugog i trećeg, dok će meč sa četvrtoplasiranom ekipom igrati u gostima, tako da se Partizanu otvara šansa, da u slučaju neuspeha ili remija, svog najvećeg rivala dočekaju u Humskoj.

Videćemo čime se voditi u Partizanu, ali je jasno da izabranike Igora Duljaja čeka vrlo težak zadatak, ukoliko žele da naredne sezone igraju u kvalifikacijama za elitno takmičenje, pa je moguće i da će protiv Čukaričkog ići na pobedu.

Podsetimo, Crvena zvezda ima trenutno 79 bodova, TSC i Čukarički su na po 59, Partizan ima 57, dok je petoplasirana Vojvodina sa 51 osvojenim bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Smehotrena olimpijada

09.04.2023 18:35

Kakve su ovo budalaštine da se Partizanu isplati da izgubi od Čukaričkog. Pa kako će da osvoje drugo mesto ako će gubiti bodove i dalje.