KATASTROFA ZA PARTIZAN! FSS spremio SUROVU kaznu: Derbi pred PRAZNIM tribinama?

Autor:

Sport

21.04.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će ispaštati zbog nereda navijača.

KATASTROFA ZA PARTIZAN! FSS spremio SUROVU kaznu: Derbi pred PRAZNIM tribinama?

Foto: Starsport

Predstojeći večiti derbi koji je na programu u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije mogao bi da se odigra pred praznim tribinama.

Prema saznanjima Sportala, disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije sprema kaznu povodom nemilih scena na utakmici Čukarički - Partizan, a neredi grobara mogli bi skupo da koštaju crno-bele.

FSS još uvek nije doneo odluku, o svemu će da se raspravlja baš ovog petka i postoje ozbiljne šanse da navijača ne bude ni na večitom derbiju, ali ni na utakmici Čukaričkog i Partizana u prvoj rundi plej-ofa.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

 

Postupak je otvoren na prijavu direktora Superlige Aleksandra Pivića, sve sa materijalima, sve kako bi konačnu odluku donela nadležna Disciplinska komisija FSS.

Partizan i Crvena zvezda na teren bi trebalo da izađu u sredu 26. aprila, a da li će biti publike na tom meču ili će klub iz Humske zaraditi novu drakonsku kaznu, ostaje da se vidi.

Crno-beli se trenutno nalaze u katastrofalnoj situaciji i četvrti su na tabeli Superlige Srbije sa 57 osvojenih bodova, pet manje od TSC-a i Čukaričkog koji su drugi i treći i tek tri više od Vojvodine koja je peta.

Sa druge strane, Crvena zvezda je ubedljivo prva i pitanje je trenutka kada će i zvanično osvojiti titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading