Đurđev: U Batajnici će u subotu biti održana istinska parada ponosa, Vojska Srbije jača nego ikad pre!

Autor:

Vesti

21.04.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurđev je istakao i to da su plate vojnicima i oficirima značajno povećane i da se očekuje da država i u buduće ide u istom smeru.

Đurđev: U Batajnici će u subotu biti održana istinska parada ponosa, Vojska Srbije jača nego ikad pre!

Foto: srpskaliga.rs

- U subotu nas očekuje najveći i najlepši prikaz naoružanja Vojske Srbije koji će, sasvim sam uveren, umiriti naše građane i ohrabriti ih da nastavimo sa jačanjem naših vojnih potencijala, ali i odvratiti sve one koji misle da mogu da ugroze bezbednost Srbije - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Pozdravivši višegodišnje napore predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i aktuelnog ministra odbrane Miloša Vučevića kada je reč o proizvodnji i nabavci mnogih oružja i oruđa u vojne svrhe, Đurđev je istakao i to da su plate vojnicima i oficirima značajno povećane i da se očekuje da država i u buduće ide u istom smeru. 

- Istraživanja javnog mnjenja su neumoljiva - građani Srbije najviše veruju Crkvi i Vojsci Srbije. Ljudi su svesni da bez snažne vojske nema ni države, da nažalost imamo mnogo neprijatelja i da bi svi oni najradije videli Srbiju koja ponovo topi tenkove i puščane cevi kako bi mogli da još jednom pokušaju da raskomadaju našu otadžbinu - podvukao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige napominje da je najbolje vojnike uvek davalo srpsko selo i da je zato važno podržati projekat oživljavanja sela u Srbiji.

- Nema vojnika bez srpskog seljaka, nema Srbije bez sela koje ju je uvek branilo i hranilo. Zato puna podrška ide ministru za brigu o selu Milanu Krkobabiću koji već godinama neumorno radi na projektu spasa srpskih sela, a time i spasa Srbije - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading