HTEO DA POMOGNE NEPOZNATOJ ŽENI DA IZVADI KLJUČEVE IZ ŠAHTA PA U NJEGA UPAO! Devet vatrogasaca ga izvlačilo! Drama u Splitu!

Autor:

Svet

27.05.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je u petak bio u smeni na svom radnom mestu pokušao je pomogne ženi i dohvati joj ključeve koji su upali u šaht, ali u trenutku neopreznosti okliznuo se sa metalnih merdevina i pao u šaht dubok oko dva metra.

HTEO DA POMOGNE NEPOZNATOJ ŽENI DA IZVADI KLJUČEVE IZ ŠAHTA PA U NJEGA UPAO! Devet vatrogasaca ga izvlačilo! Drama u Splitu!

Foto: Shutterstock

Jedan Splićanin povređen je kada je upao u šaht pokušavajući da dohvati ključeve automobila koji su nepoznatoj ženi upali u šaht, a u njegovom spasavanju učestvovalo je devet vatrogasaca.

Čovek koji je u petak bio u smeni na svom radnom mestu pokušao je pomogne ženi i dohvati joj ključeve koji su upali u šaht, ali u trenutku neopreznosti okliznuo se sa metalnih merdevina i pao u šaht dubok oko dva metra, prenosi portal Index.hr.

Na intervenciju su zatim pozvani vatrogasci koji su došli na lice mesta i izvadili muškarca iz šahta.

- U intervenciji su učestvovala devetorica vatrogasaca s dva vozila - saopštili su zvaničnici splitske vatrogasne službe i potvrdili da je čovek sa prelomom ruke prevezen u bolnicu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading