DULJAJ SUROVO ISKREN PRED VOŽDOVAC: Obrazi crno-belih BRIDE posle ovih reči!

Autor:

Sport

26.05.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumorna sezona konačno stiže do kraja.

DULJAJ SUROVO ISKREN PRED VOŽDOVAC: Obrazi crno-belih BRIDE posle ovih reči!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana završavaju u subotu jednu od najneuspešnijih sezona u istoriji ovog kluba, a početak utakmice sa Voždovcem, u poslednjem 37. kolu Superlige, zakazan je za 19 časova.

Pred duel sa "zmajevima" izjavu je dao Igor Duljaj, trener Partizana, koji je istako da je situacija zaista teška.

Ta četvrta pozicija nikoga ne raduje, nije prijatno. Od raspada Jugoslavije nismo bili na ovom mestu, izuzetno je teško i ne bežim od toga. Podigli smo nivo forme pred kraj prvesntva, nije na meni da kažem da li je igra bolja, to prepuštam ljudima koji gledaju Partizan. Činjenica je da smo i protiv mnogo jačih timova igrali mnogo dobar fudbal - rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

Dodao je da kultura Partizan uvek nalaže da se ide na pobedu, bez obzira na situaciju.

Očekujem da izađemo motivisani, dres Partizana je izuzetno težak, bez obzira u kakvoj situaciji. Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu, bez obzira da li smo u lakoj ili teškoj situaciji. Želimo da osvojimo tri boda, a važno je da to uradimo uz lepu i dobru igru - naveo je trener crno-belih.

Foto: Starsport

Igor Duljaj, trener Partizana

Igrače je izuzetno motivisalo ono što se desilo na rukometnoj utakmici između Partizana i Vojvodine.

Posle toga, verujte mi, na treningu je juče pucalo, bilo je intenzivno i agresivno, u pozitivnom smislu. Obično kada su poslednje utakmice i sve završeno, imate mnogo povređenih igrača, crvene kartone, neko ranije ode kući. Sada su svi tu, osim ranije povređenih, niko nije otišao i to me raduje i daje mi nadu da ko god bude izašao na sutrašnji meč, da će dati sve od sebe - naveo je on.

Potvrdio je da  u timu sigurno neće biti Svetozar Marković, a neizvestan je nastup Lazara Pavlovića i Ljubomira Fejse. Istakao je i da zna kojih 11 će započeti duel, osim ako se u poslednji čas ne desi nešto nepredviđeno.

Pohvalio je igru rivala, a istakao je da očekuje odličan meč.

Igraju od golmana, žele otvorenu igru, ne boje se čak i ako pogreše. Mislim da će biti odlična utakmica, žele da se nadigravaju, a osećam da će biti mnogo šansi - naveo je on.

Foto: Starsport

Partizan će sezonu završiti kao četvrti

Pričao je i kadetu Matiji Popoviću, koji pruža odlične partije na Evropskom prvenstvu u kategoriji igrača do 17 godina.

To ime se duže pominje, nećemo unapred da ga hvalimo, neka nastavi sa dobrim igrama, u sigurnim je rukama. Partizan ima dobru omladinsku školu, poslednjih godina mnogo igrača izlazi - rekao je Duljaj.

Za kraj, čestitao je titulu omladinskoj ekipi Partizana, a za navijače je imao jasnu poruku.

- Partizan je samo jedan, niko nije iznad kluba!

Podsetimo, crno-beli će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencija, pošto su sezonu završili kao četvrti, a nisu bolje prošli ni u Kupu, jer su doživeli šokantan poraz od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
usput

27.05.2023 13:46

Da igramo mnogo dobar fudbal to apsolutno nije tačno ali je nešto bolje u odnos na početak tvog mandata........