SVE JE PRŠTALO NA DERBIJU U ZAVLACI: Jedinstvo i Milan Orlić odigrali utakmicu za pamćenje! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa emisije Niže lige prisustvovala je pravom spektaklu.

SVE JE PRŠTALO NA DERBIJU U ZAVLACI: Jedinstvo i Milan Orlić odigrali utakmicu za pamćenje! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Niže lige, FK Jedinstvo Zavlaka - FK Milan Orlić

Kada bismo vam rekli da se u Međuopštinskoj ligi Jadar igra fudbal na nivou daleko kvalitetnijih takmičenja, da je atmsofera kao na večitom derbiju, a suđenje za čistu desetku - verovatno nam ne biste poverovali.

Republika

Ekipa emisije Niže lige posetila je Zavlaku kako bi vas u sve ovo uverila.

U derbiju sezone sastali su se Jedinstvo iz Zavlake i Milan Orlić iz Novog Sela, a na terenu je sve prštalo. Domaćinu je bod bio dovoljan da zadrži prvo mesto na tabeli i povoljniju poziciju u borbi za direktan plasman u viši rang, dok su gosti morali da idu na sve ili ništa i bili su blizu velikog trijumfa.

Vodila je ekipa iz Novog Sela golom Marka Mićića od 55. minuta, ali je u pravoj drami i triler završnici Bogosav Grbić uspeo da izjednači i baci domaće navijače u trans. Slavilo se u Zavlaci do duboko u noć, a akteri ovog derbija izneli su nam svoje utiske o pravom spektaklu. Kompletan izveštaj sa ove utakmice čeka vas u novoj epizodi Nižih liga koju možete pogledati na Jutjub kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading