DERBI PRVENSTVA U ZAVLACI: Jedinstvo i Milan Orlić u direktnom duelu odlučuju direktnog putnika u viši rang!

Autor:

Sport

18.05.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakcija Nižih liga će sa lica mesta ispratiti ovaj meč.

DERBI PRVENSTVA U ZAVLACI: Jedinstvo i Milan Orlić u direktnom duelu odlučuju direktnog putnika u viši rang!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

U okviru 24. kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Jedinstva iz Zavlake ugostiće sastav Milana Orlića iz Novog Sela, utakmica se igra u nedelju, 21. maja od 17 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, dugogodišnji član međuopštinskog ranga se trenutno nalazi u odličnoj situaciji da sledeće sezone napravi iskorak i da se takmiči u okružnom fudbalu. Sastav iz Zavlake se trenutno sa učinkom od 19 trijumfa i četiri poraza nalazi na liderskoj poziciji na tabeli, sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Na domaćem terenu Jedinstvo igra jako dobro i tu se nalaze na maksimalnom učinku, 11 mečeva i isto toliko trijumfa upisali su igrači tima iz Zavlake, uz impresivnu gol razliku koja glasi, 40 postignutih i samo četiri primljena pogotka. Sve "kikseve" ove sezone ekipa je upisala na gostovanjima, a poslednji je zabeležen pre pet kola kada je upisan poraz na gostovanju Studencu rezultatom 3:1.

Iz redova Jedinstva smo dobili zanimljiviju najavu za predstojeći meč na kojem će prisustvovati i tim redakcije Nižih liga na Republici.rs:

- "Niže lige za viši rang". Nedelja, posle prve ispijene kafe redakcija Nižih liga kreće put Zavlake, ime ovog sela ne obećava, ali radi se o raskrsnici mnogih puteva. Šta se dešava ove nedelje u Zavlaci? Ekipa Jedinstva od 17 časova dočekuje Milan Orlić iz Novog Sela, utakmica koja će po svemu sudeći razjasniti ko će prvi proći kroz cilj i plasirati se u Mačvansku okružnu ligu. Domaćini obećavaju spektakl i sudeći po njihovim najavama i izveštajima sa utakmica, ništa manje ni ne očekujemo.   

Republika

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

U Zavlaci je sve spremno za derbi

Prošlogodišnji član višeg ranga, tim iz Novog Sela je ove sezone odličnim partijama stigao na korak od direktnog plasmana i ekspresnog povrtaka u okružni fudbal, ali im na tom putu stoji Jedinstvo iz Zavlake. Sastav Milana Orlića se nalazi u najboljoj formi od svih timova u ligi jer je njihov niz bez poraza sada već na koti 21, u tom periodu upisana su sedam remija. 

Tim iz Novog Sela pored toga što ima najmanje poraza u ligi (1), drži trenutno i titulu najbolje odbrane u prvenstvu, u dosadašnja 23 meča, njihov golman je savladan samo u 12 navrata, dok su oni mrežu protivnika pogađali u 54 situacije.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Milana Orlića na domaćem terenu rezultatom 6:1 i to je najubedljiviji poraz sastava Jedinstva ove sezone u ligi.

Nema sumnje da nas očekuje jedan jako kvalitetan duel na terenu Jedinstva, direktan okršaj dva tima koji se bore za mesto koje bi im donelo šampionski pehar i direktan plasman u viši rang, dok će drugoplasirani, zajedno sa još tri najbolje plasirane ekipe kroz baraž pokušati da dođe do tog cilja. Redakcija Nižih liga na Republici će sa lica mesta izveštavati sa ovog duela.

Jedinstvo (Zavlaka) - Milan Orlić (Novo Selo)

Nedelja, 21. maj od 17 časova

Teren u Zavlaci

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading