STARI ZNANCI U NOVOM DUELU: Mečevi između sastava Vinogradara i Omladinca su uvek interesantni za ispratiti!

Autor:

Sport

18.05.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba tima se nalaze u dobroj formi u poslednjih nekoliko kola.

STARI ZNANCI U NOVOM DUELU: Mečevi između sastava Vinogradara i Omladinca su uvek interesantni za ispratiti!

Foto: FK Omladinac Ugljarevo

U okviru 32. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Omladinca iz Ugljareva ugostiće sastav Vinogradara iz Riljca, utakmica je zakazana za nedelju, 21. maj od 17 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta nalazi se trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli sa učinkom od 18 trijumfa, dva remija i sedam poraza. Tokom prvog dela sezone sastav Omladinca je igrao u promenjivoj formi, ali je od starta nastavka uhvatio pravi ritam i beleži dobre rezultate u kontinuitetu.

Poslednje tri sezone tim iz Ugljareva se nalazi u gornjem delu tabele i može se reći da od ulaska u trenutni rang takmičenja igra zapaženu ulogu gotovo svake takmičarske godine. Omladinac na domaćem terenu igra jako dobro, njihov trenutni učinak je 11 trijumfa, jedan remi i samo jeda poraz. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa njihovog stadiona je Stari Trstenik koji je slavio sa 3:2.

U nedelju će u Ugljarevu gostovati sastav iz Rilja koji je od starta prolećnog dela prvenstva beleži možda i najbolje partije u poslednjih nekolika sezona. Ako se gledaju samo ligaški rezultati ove kalendarske godine, tim Vinogradara je na učinku od 10 trijumfa, jednog remija i tri poraza.

Republika

Foto: FK Vinogradar Riljac

Ekipa Vinogradara

Od starta prolećnog dela prvenstva u klubu se situacija promenila za 180 stepeni, tokom prvog dela prvenstva zabeleženi su rezultati ispod proseka, ali je sve to u velikoj meri nadoknađeno najnovijim partijama.

Predsednik Vinogradara, Momir Jevtić je u izjavi za naš portal povodom predstojećeg meča poručio:

- Duga je tradicija susreta između nas i našeg nedeljnog rivala, uglavnom su to bile utakmice za fudbalske sladokusce, sa fer i korektnom borbom. U zavisnosti od sastava u kojem nastupimo, zavisiće i naša očekivanja. Iako bi trebalo da bude suprotno, od kako beležimo dobre rezultate i podigli smo se na tabeli, zainteresovanost igrača je manja. Ova dva tima povezuje pokojni Goran Milojević, igrač i kapiten Omladinca, a moj školski drug, koji već dugo nije među nama. 

Prvi duel ova dva tima završen je minimalnom pobedom Omladinca u Riljcu.

Omladinac (Ugljarevo) - Vinogradar (Riljac)

Nedelja, 21. maj od 17 časova

Teren u Ugljarevu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading