DERBI PRVENSTVA U BAČINCU: Remi nije opcija za oba tima, pobeda bi domaćinu značila preuzimanje prvog mesta na tabeli!

Autor:

Sport

18.05.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je verovati najavama iz domaćeg tabora, očekuje se vrela atmosfera i veliki broj navijača.

DERBI PRVENSTVA U BAČINCU: Remi nije opcija za oba tima, pobeda bi domaćinu značila preuzimanje prvog mesta na tabeli!

Foto: FK Bačinac

U okviru 17. kola Jaseničke opštinske lige ekipa Bačinca ugostiće sastav Cerovca 2013, utakmica je zakazana za nedelju, 21. maj od 17 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, sastav Bačinca je prošle sezone bio član Podunavske okružne lige, ali je zbog slabijeg plasmana sišao u jedan rang slabije takmičenje. Trenutno se ekipa sa učinkom od 12 trijumfa, dva remija i isto toliko poraza nalazi na drugoj poziciji na tabeli.

U uvodna tri kola aktuelne takmičarske sezone Bačinac je zabeležio dva poraza i jedan trijumf, ali je od tada krenula serija bez neuspeha koja je trenutno na broju od 13 susreta bez poraza, tom prilikom zabeležili su samo dva remija. 

Na domaćem terenu sastav Bačinca je ove sezone ubeležio samo jedan poraz, a trenutno se ekipa nalazi u seriji od sedam vezanih trijumfa pred svojim navijačima i u odličnoj formi dočekuju duel sa liderom na tabeli.

Iz redova Bačinca su povodom predstojećeg derbi susreta za naš portal poručili:

- Očekuje nas pravi spektakl u nedelju na našem stadionu, ekipa je spremna i u odličnom raspoloženju dočekujemo prvoplasirani sastav iz Cerovca. Utakmica od velikog značaja za nas, ali i za njih. Uzdamo se u naše igrače i iskustvom želimo da dođemo do nova tri boda. Očekujemo dobru zabavu sa dosta publike, pozivamo i sve navijače da dođu i da podrže naše momke u jako bitnom meču u borbi za plasman u viši rang. 

Republika

Foto: FK Bačinac

Sportski kolektiv Bačinca

Nedeljni gost u Bačincu, sastav iz Cerovca trenutno drži prvo mesto na tabeli sa samo jednim bodom prednosti u odnosu na predstojećeg rivala. Tim Cerovca 2013 je prošlu sezone bio pred ekspresnim povratkom u viši rang, ali je na kraju morao da se zadovolji osvajanjem drugog mesta. 

Ove takmičarske godine je situacija drugačija, trenutno drže prvo mesto i u poslednja dva kola prvenstva sami odlučuju o svojoj karti za viši rang. Jedini poraz Cerovac je ove sezone upisao na svom terenu protiv sastava Budućnosti, pored toga imaju i tri remija.

Forma na poslednjih pet mečeva nedeljnih rivala je identičana, oba tima se nalaze u seriji od četri trijumfa, dok su pre njih upisali jednu podelu bodova.

Prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Bačinac - Cerovac 2013

Nedelja, 21. maj od 17 časova

Teren u Bačincu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading