POBEDA VREDNA VAZDUHA ZA JELAV: Borba nije gotova, ali je sada sve u njihovim rukama!

Autor:

Sport

01.05.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada se može reći da sami odlučuju o svojoj sudbini.

POBEDA VREDNA VAZDUHA ZA JELAV: Borba nije gotova, ali je sada sve u njihovim rukama!

Foto: FK Jelav

U okviru 21. kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Jelava ugostila je sastav Jadra 1961, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:2.

Republika

Domaćin duela je u ovaj susret ušao sa 22 osvojena boda što je bilo dovoljno za deobu desete pozicije na tabeli, dok je sastav Jadra sa šest bodova više bio na deobi sedmog mesta u ligi.

U Jelavu je viđena jako borbena i žustra utakmica, oba tima su ušla punom parom, bez respekta i kalkulisanja.

Domaći igrači su od samog starta nametnuli svoj tempo igre i to im se veoma brzo isplatilo. Igrao se četvrti minut kada je prvi strelac domaćina, Ivan Miletić zatresao mrežu protivnika za rano vođstvo svog tima, 1:0 za Jelav.

Deset minuta pred odlazak na odmor isti igrač je iskoristio sjajan prodor Jovanovića po desnoj strani, lopta je stigla do Miletića koji je šalje u mrežu golmana Jagodića, 2:0.

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, veliki broj duela rezultirao je sa pet žutih kartona u prvom delu igre.

Republika

Foto: FK Jelav

Publika na stadionu u Jelavu je uvek prisutna

Gostujući trener, Milan Despotović je tokom prvog poluvremena izvršio dve izmene, dok je treću izvršio u pauzi između dva dela igre.

U drugih 45 minuta, domaći igrači su "zaključali" svoj gol, čuvar mreže Jelava, Nebojša Radić je u par navrata maestralnim intervencijama sačuvao svoju mrežu.

Mogli su i domaći u par navrata da dođu do novog gola koji bi potpuno rešio meč u njihovu korist, ali je mreža Jagodića ostala mirna tokom drugog dela igre. 

Jelav - Jadar 1961 2:0 (2:0)

Jelav: Radić, M. Miletić, Marić, Aleksić (od 72' Bojić), Jović, D. Jovanović (od 88' Jakovljević), Novaković (od 85' Jović), N. Jovanović (od 72' bakić), I. Miletić, Reljić, Gligorić

Jadar 1961: Jagodić, Despotović (od 34' Perić), Gligorić (od 25' Vasiljević), Stepanić, Ilić, Blagojević, savić, Petrović, Kapetanović (od 46' Marjanović), Todorović, Simić

Ovim trijumfom ekipa Jelava je ojačala svoj bodovni saldo koji je sada na broju 25, pozicija na tabeli je ostala ista, ali je sada ne deli sa još dva tima, već sa samo jednim.

U sledećem kolu Jadar 1961 dočekuje Cer iz Jadranske Lešnice, dok ekipa Jelava gostuje Velikoj Reci.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading