ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Ilija Stolica PONOVO na klupi!

Autor:

Sport

26.05.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana ne pamte ga po dobrom, a on sada ima novi posao.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Ilija Stolica PONOVO na klupi!

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Nekadašnji trener Partizana, Ilija Stolica, ima novi posao i ponovo će sesti na klupu, ovog puta jedne ekipe u inostranstvu.

Nije se Stolica proslavio u Humskoj gde je na ukupno šest utakmica u svim takmičenjima imao učinak od jedne pobede, tri remija i dva poraza, pa je brzo napustio klupu crno-belih i ostao u lošem sećanju navijačima.

Sada će 43-godišnji trener krenuti put Slovačke gde će voditi ekipu Trenčina.

Velika mi je čast što sam postao trener Trenčina. Dugo pratim ovaj klub i svideo mi se još dok sam radio u Partizanu. Imao sam priliku da ispratim revanš sa Steauom leta 2015, kad je rumunski tim dobio prvi meč 2:0, da bi u revanšu Trenčin anulirao prednost ekipe iz Bukurešta posle samo 20-ak minuta. Bio sam očaran učinkom tog sastava. Iznenadilo me je koliko je hrabar i posvećen - rekao je na predstavljanju Ilija Stolica.

Stolica će u novom klubu sarađivati sa četvoricom srpskih fudbalera. U igračkom kadru Trenčina nalaze se defanzivci Lazar Stoisavljević i Strahinja Kerkez, defanzivni vezni Filip Bainović, kao i centralni napadač Njegoš Kupusović.

Biće mu ovo drugi inostrani angažman jer je kratko sedeo i na klupi Olimpije iz Ljubljane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading