DEVOJKA SE PODVRGLA NAJČUDNIJOJ OPERCIJI IKADA! Sad je predmet ISMEJAVANJA, kritike samo pljušte, a tek kada joj vide telo... (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

27.05.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima se ne dopada njen izgled i smatraju da bi trebalo negovati prirodnost.

DEVOJKA SE PODVRGLA NAJČUDNIJOJ OPERCIJI IKADA! Sad je predmet ISMEJAVANJA, kritike samo pljušte, a tek kada joj vide telo... (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/ itbabyessie

Izi Bon

Izi Bon voli tetovaže i njeno telo prekriveno je istim. Ipak, mnogi smatraju da ovo nije nimalo privlačno zbog čega je kritikuju na društvenim mrežama. Devojka koja dolazi iz Los Anđelesa pokazala je svoju transformaciju nakon što je uradila nekoliko tetovaža i išla na operaciju smanjenja čela. Ima samo 23 godine i već joj je cela leva ruka prekrivena tetovažama, dok ni desna ne zaostaje, a isto važi i za noge.

Izi Bon pokazala je tetovaže na društevnim mrežama, konkretno na TikTok - u i Instagramu, a negativni komentari nisu prestajali. Najčešće ljudi su komentarisali da ovakav izgled nije privlačan niti prirodan, jer tetovaže nisu za žene kako su mnogi govorili. Ipak, ona ne deli njihovo mišljenje i radi ono što smatra da je najbolje za nju. Između ostalog pisali su joj:

- Tetovaže na ženama izgledaju odvratno. Milijarderi se žene sa tačno koliko istetoviranih žena? Nula! Nema na čemu! - glasi jedan od komentara.

Foto: Instagram/ itbabyessie

Izi na krevetu

Izi je rekla u intervjuu za "Dejli star":

- Što se tiče komentara o uništavanju mog tela ili izjavama nije privlačno kad žena ima tetovaže, ja lično nikada nisam imala problema da nađem dečka zbog tetovaža. Takođe ne primam k srcu negativne komentare jer na kraju dana to je moje telo i ja ga volim. Međutim, volela bih da sam bolje razmislila o stilu i rasporedu pre nego što sam počela. Zapravo ih ne planiram, jednostavno ih uradim kada poželim. Koristim tetovaže kao način da izađem iz sebe. Da sam prolazila kroz nešto emocionalno, jednostavno bih otišla i uradila tetovažu. Osećala bih se odmah bolje nakon toga i imam kul umetničko delo da pokažem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Essie B (@itbabyessie)

 

Trenutno ona je u procesu uklanjanja nekih tetovaža jer smatra da je pogrešila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading