MAMA I TATA ĆERKI ZA 18. ROĐENDAN POKLANJAJU SILIKONE! Srpski hirurg obelodanio zahteve devojaka "Ja od ovoga živim, ali ne znam ko voli takve žene"

Autor: N.J.

Lifestyle

17.05.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hirurg dr Milan Colić objasnio je kakve devojke uvek odbija, ali i da mu nije jasno zašto neki trendovi u Srbiji ne blede.

MAMA I TATA ĆERKI ZA 18. ROĐENDAN POKLANJAJU SILIKONE! Srpski hirurg obelodanio zahteve devojaka "Ja od ovoga živim, ali ne znam ko voli takve žene"

Foto: shutterstock

Srpski doktor za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju otkrio je sa čime se suočava svakodnevno. U 21. veku razmišljanja o lepoti su se promenila. Šminka se više ne smatra jedinim sredstvom za ulepšavanje već to čine i putem mnobrojnih tretmana, zahvata... Kada se sve radi sa merom, ništa nije problematično, ali situacija za razmišljanje postaje onda kada osoba ne zna šta je umereno i lepo. Tada je izvesno da nakon zahvata neće dobiti ono što joj fizički odgovara i u skladu je sa njenim telom.

Doktor Milan Colić objasnio je kada je operacija dobar izbor, a kada definitivno neće postojati šanse da devojci promeni nešto na telu ili licu.

- Otac i majka platili ćerki za 18. rođendan silikone. Ja to ne dozvoljavam, ne odobravam. Ne želim, ne radim. Ali, ako imate dete od tipa 17, 18 godina koje je povuklo grudi na tatu, ravna skroz, da li je bolje da ona ne ode nikada na bazen, na plažu, da ne bude sa svojom vršnjačkom grupom ili da joj povećate grudi. Pa valjda je bolje da joj povećate grudi. Ili ako ima asimetriju, jednu dojku ogromnu, a drugu nema uopšte. To su situacije gde stvarno treba reagovati mnogo ranije nego što je to vađenje lične karte - rekao je u emisiji "Biznis priče".

Foto: printskrin

Grudi pre i posle operacije

Osvrnuo se i na "trend velikih usana" gde granica kao da je davno prestala da postoji.

- Ja pitam koji muškarac voli da poljubi ovolike usne (pokazuje rukom). Evo ja sam anketirao milion muškaraca da pitam, ja od toga živim, trebalo bi da ja svaki dan sve više volim da žene idu takve i da vole takve usne. Niti ja volim, niti znam nekoga ko to voli. Ne znam zašto se to radi i dalje. Mi smo poznati po tome da mi to nećemo da radimo. Pogotovo kada je mlada i dođe i kaže “ja hoću ovo” (pokazuje na velike usne). Pa idi tamo na neko drugo mesto. Ja neću to da radim, imam pravo da neću. Ne mogu da razumem. Neke trendove, prosto ne mogu da razumem - poručio je on i naterao možda bar neku devojku da se zapita da li greši kada stoji pri svom stavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
lolčina

17.05.2023 17:52

Majstore, ne povećavaju one usne zbog ljubljenja u usta, nego zbog muzikalnosti.

Pero Postar

18.05.2023 19:53

Ja sam mojoj poklonio manji nos,platio sam joj da na nano klinici smanji nos.