STAVIO MU KAŠIKARU NA STO! Doktor Colić zbog pacijentkinjinog dečka jedva sačuvao živu glavu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.05.2023

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Milan Colić otkrio da je zbog pacijentkinje i njenog dečka umalo nastradao.

STAVIO MU KAŠIKARU NA STO! Doktor Colić zbog pacijentkinjinog dečka jedva sačuvao živu glavu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Doktor Milan Colić je specijalista opšte hirurgije, a poznat je kao vrhunski plastični hirurg. Bio je gost u jednoj emisiji gde je govorio o svojim iskustvima u višegodišnjoj karijeri, između ostalih i o onim manje lepim i neprijatnim koje nikada neće zaboraviti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Colić o iskustvima u karijeri

- Operisao pacijantkinju, povećanje zaobljene guze super, divna operacija, striptizeta upozna se sa čovekom koji je došao sa ratišta, psihijatrijski slučaj. Dolazi posle tri godine na reintervenciju, ja pitam o čemu se radi, ona je htela da sa njim završi vezu, pošto on to nije hteo, a bio je nasilan, ona je ušla u anorkesiju,taj implant je krenuo da ispada iz zadnjice. Meni bilo žao, uđem u kartoteku,vidim o čemu se radi i kažem da ću da operišem besplatno, a on mi kaže: ''Ne, nego ćeš da vratiš pare od pre tri godine'', ja kažem ''Je l' si normalan čoveče?''. On izvadi kašikaru i zavrti je na stolu, i šta ja treba da uradim, reko ''Nema problema, radim sve džabe, evo ti pare za taksi!'' - ispričao je Colić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading