GLUMICA SPASILA KOMŠIJE: Videla UBICU iz Novog Sada sa svoje terase i upozorila ih! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumic Anica Petrović ugledala je Vuka Rajaka sa svoje terase.

GLUMICA SPASILA KOMŠIJE: Videla UBICU iz Novog Sada sa svoje terase i upozorila ih! (FOTO)

Foto: Instagram

Glumica Anica Petrović oglasila se an društvenim mrežama gde je otkrila da je sa terase svog stana videla Vuka Rajaka koji je juče u Novom Sadu ubio svoju bivšu devojku, a potom i sebe i da je alarmirala komšije da se vrate u svoje stanove.

- Naime, nadomak moje zgrade desila se nesreća, gde je mladić ubio svoju devojku, pa onda pucao u sebe. Ja sam čula pucanj, u šta sam ja sumanjala jesu li se čule petarde ili ipak pištolj, nakon 5 minuta su sirene Hitne pomoći i policije razjasnile moju dilemu - započela je ona u svojoj objavi na Instagramu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/petrovicanica

Anica Petrović, Instagram

- U tom trenutku, sa terase svog stana, sam ugledala čoveka sa pištoljem, i molila komšije koji žive u mojoj zgradi, a koji su imali potrebu da izadju iz iste, da se vrate u svoj stan jer se nesto desava... Nakon nekoliko minuta bili smo upućeni o čemu se radi... Nažalost dva mlada života su izgubili život....

Kako je rekla, tog jutra joj je plan bio da siđe i ode baš u taj salon.

- Ceo dan mi se nekako nije dalo. Odlučila sam da prvo popijem kafu pa da siđem, i čula sam pucnjavu baš dok sam pila kafu. Nadala sam se da su petarde ali sam osećala nelagodu, još uz sirene i sve što se desilo proteklih dana, nisam znala da li je taj neko uhvaćen ili ide i puca u ljude.

Foto: Instagram

Vuk Rajak ubio je svoju devojku i sebe

Glumici su se zbog ovog gesta zahvalile i komšije i simbolično joj donele čokoladu.

- To me ohrabrilo dodatno, što postoje dobri ljudi koji dobro pamte. Trebalo bi da se vodimo porukom da je jedini udar na besmisao činjenje dobra. Ne mislim da sam neki heroj, oni koji cene takve stvari su mnogo više zaslužili divljenje - ističe ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading