POVREDA PONOVO MUČI NOVAKA? "Na ovom nivou postoji uvek nešto što smeta" (FOTO)

Autor:

Sport

11.05.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete u petak započinje odbranu trofeja u italijanskoj prestonici.

POVREDA PONOVO MUČI NOVAKA? "Na ovom nivou postoji uvek nešto što smeta" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković održao je prvu konferenciju za medije pred početak takmičenja na mastersu u Rimu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Govorio je Novak na početku o prvom rivalu, Tomasu Ečeveriji. Kako je rekao, video ga je nekoliko puta kako igra, a video je i objave na društvenim mrežama koje su mu bile zabavne.

- Želim mu sve najbolje, samo ne sutra uveče - našalio se Đoković.

Prvo novinarsko pitanje odnosilo se na probleme sa laktom:

- Sve je u redu. Na ovom nivou postoji uvek nešto što smeta. Kada nemaš više 25 godina, potrebno je nešto više vremena za oporavak. Ali osećam se dobro, nedostajali su mi turniri, a u Rimu volim da igram. Ovde sam oduvek imao mnogo uspeha, moj najbolji turnir na šljaci, nadam se da će mi poslužiti kao odskočna daska za Pariz, Ngde želim da budem na maksimumu - rekao je Novak.

Rim je prvi turnir ove godine na kome u isto vreme igraju Novak i Karlos Alkaras.

- Zvuči veoma romantično - našalio se Novak pre nego što je odgovorio na ovo pitanje.

- Jeste čudno da nismo bili na istim turnirima od početka sezone, zbog okolnosti na obe strane, on će biti broj jedan posle ovog turnira šta god da se dogodi i to zasluženo jer je igrao sjajan tenis, na sjanom nivou. On je na ovoj podlozi igrač koga će svi želeti da pobede. Bez obzira na to da li će Nadal igrati na Rolan Garosu ili ne Alkaras je i tamo jedan od glavnih foavorita jer zaista je igrao sjajano. Igrali smo samo jednom prošle godine i sada ponovo imamo tu šansu, ali tek u finalu, a mislim da bismo obojica voleli da igramo u finalu. Videćemo, dug je turnir i ima mnogo sjajnih igrača, a to je i priprema za Rolan Garos i za mene i za njega. To je sve što mogu da vam kažem o ovoj našoj vezi na daljinu, detalje ću prepustiti vašoj mašti, ne bih komentarisao - rekao je dobro raspoloženi Đoković.

Podsetimo, srpski teniser Novak Đoković u petak započinje pohod na odbranu titule u Rimu. Organizatori mastersa koji se održava u "večnom gradu" doneli su odluku da Noletov meč protiv Tomasa Martina Ečeverija počne u 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading