MUŠKARCI VOLE SAMO OVAKVE GRUDI! Doktor objašnjava kakve su najprivlačnije - Siromašni biraju GIGANTSKE, a razlog je baš jasan!

Autor:

Lifestyle

16.05.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta mislite kakve grudi vole siromašni, a kakve bogati muškarci?

MUŠKARCI VOLE SAMO OVAKVE GRUDI! Doktor objašnjava kakve su najprivlačnije - Siromašni biraju GIGANTSKE, a razlog je baš jasan!

Foto: printskrin

Pre i posle ugrađivanja silikona

Influenser i student medicine Mića Ašćerić, odgovorio je na pitanja koja najčešće intrigiraju društvo. Mnoge zanima, kako muškarci "tumače" ženske grude, odnosno kakve vole. Brojna istraživanja su sprovedena, a zaključeno je da su muškarci oduševljeni ženskim grudima, te da je njihova opsesija čak malo i čudna.

Grudi su bitna tačka kod žena zato što se posebno uzbuđuju kada ih muškarac dodiruje tokom odnosa. Muškarci uglavnom češće biraju grudi srednje veličine. Evo šta kaže budući doktor.

- Istraživanje je pokazalo da siromašniji muškarci vole velike, gigantske grudi, dok oni uspešniji, koji više zarađuju zapravo preferiraju manje - kaže on u videu na TikToku - u.

@ascericm

Stisnii plus za part 2! 😄 odmaah disclaimer: nije bitno sta muskarci vise vole, samo da ste vi zadovoljne sobom! Ovo je samo istrazivanje! 🤗 ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

To je objašnjeno time da siromašni muškarci vide sigurnost u velikim grudima. Zaista istraživanje je to i potvrdilo.

Takođe, sprovedeno je još jedno zanimljivo istraživanje, koje je uključivalo gladne i site muškarce. Naime, hteli su da utvrde da li postoji povezanost između gladnih i sitih muškaraca sa malim ili velikim grudima, zato što su grudi i asocijacija na rađanje i hranjenje bebe.

Oni koji su bili gladni, oduševili su se bujnim grudima, a siti su smatrali da su manje grudi dosta privlačnije.

Tako da, ako muškarac da prednost velikim grudima to je zaista baš retko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading