ALEN SMAILAGIĆ ODLETEO: Grobari saznali NAJNOVIJU informaciju pred FINIŠ sezone!

Autor:

Sport

16.05.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar se našao u centru pažnje.

ALEN SMAILAGIĆ ODLETEO: Grobari saznali NAJNOVIJU informaciju pred FINIŠ sezone!

Foto: Starsport

Alen SMailagić sa saigračima iz Partizana

Košarkaš Partizana Alen Smailagić dobio je nagradu Evrolige "Vreme letenja" koje se dodeljuje za najbolje zakucavanje sezone, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Smailagić je na drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa protiv Reala u Madridu posle fenomenalne solo akcije zakucao preko Jabuselea i Poarijea, "leteo" je sekundu i 64 desetinke i tako zaslužio laskavo priznanje koje dodeljuje Evroliga.

Pre Smailagića, Dante Ekzum je dobio nagradu Evrolige "Potez godine" za zakucavanje protiv Olimpijakosa na utakmici u Beogradu.

Foto: Starsport

Alen Smailagić i Željko Obradović

Takođe, Jam Madar je osvojio nagradu "Zvezda u usponu", Matijas Lesor je izabran u prvu petorku elitnog takmičenja u Evropi, dok je Kevin Panter član druge idealne postave.

Partizan je osvojio šesto mesto u regularnom delu sezone u Evroligi, a potom je u četvrtfinalu plej-ofa eliminisan od Reala serijom 3:2 u pobedama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading