POROĐAJ MRTVE ŽENE ZAPREPASTIO JAVNOST: Poznati influenser Mića Ašćerić otkrio stravične detalje, A ONO ŠTO JE USLEDIO IZAZVALO JE ŠOK! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mića Ašćerić, poznati influenser se oglasio za Republiku i otkrio detalje koje su svi želeli da čuju!

POROĐAJ MRTVE ŽENE ZAPREPASTIO JAVNOST: Poznati influenser Mića Ašćerić otkrio stravične detalje, A ONO ŠTO JE USLEDIO IZAZVALO JE ŠOK! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Instagram printscreen

Poznati influenser i student pete godine medicinskog fakulteta, sa visokim prosekom (9.7), Mića Ašćerić, pisao je dva naučna rada zbog kog je oslobođen diplomskog, postao je izuzetno viralan poslednjih meseci na društvenim mrežama odgovarajući na svakakva pitanja pratiocima o ljudskom organizmu, bolestima, zdravlju, ali oduvek ga su ga privlačile morbidnije i bizarnije stvari.

Mića tvrdi da je sve o čemu on informiše svoje fanove svakodnevno naučno potkovano, te da ukoliko bilo ko sumnja u isto može da se proveri na najvećem naučnom sajtu, tj.bazi naučnih radova u medicini.

Konkretno juče je objavio video sa bizarnim naslovom, gde je objašnjavao na koji način i kako može da se porodi mrtva žena, te je sve ostavio u šoku nakon istog. S obzirom na to da je on influenser sklon da se s vremena na vreme našali sa pratiocima, te izbaci video u kom iznenadi mnoge sadržajem, a onda na kraju ipak kaže da to ipak nije istina, već samo šala.

Mi smo ga kontaktirali da nam ispriča malo detaljnije o odluci da progovori o ovoj temi pred širokim narodnim masama, a on je za sve koji su posumnjali u istinitost objasnio i potkrepio dokazima.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

- Činjenice koje sam izneo u videu su naučno apsolutno istina. Ovaj slučaj koji je ljudima poznatiji pod nazivom “coffin birth” se zapravo zove “posmortem fetalna ekstruzija” i nije u pitanju neka šala kada u toku klipa kažem “šalim se”. Retko se dešava, da zbog gasova koji su se nakupili u abdomenu u toku putrefakcije tj raspadanja tela nakon smrti dođe do velikog povećanja pritiska u samom abdomenu koji se potom prenosi na matericu i dovodi do toga da se dete delimično ili u potpunosti izadje iz tela majke - otkrio je Mića za portal Republika.rs - pa dodao da je sve naučno potkrepljeno, te da si izvori uvek pouzdani.

 

 

- Sve priče koje iznosim na tiktoku su uvek naučno potkrepljenje i apsolutni su stav naučne zajednice, čak i kada znam da neće naići na odobravanje u komentarima.

- Što se tiče izvora podataka, oni su uvek pouzdani. Ponekad su mi izvor zvanični udžbenici iz kojih učim na medicinskom fakultetu ili najpriznatiji sajtovi za pretraživanje medicinske literature kao npr. PubMed na kome možete pronaći slučajeve postomortem fetalne ekstruzije. Sajt Svetske Zdravstvene Organizacije ukoliko su u pitanju neki statistički podaci itd.. baš, baš pazim na izvor podataka.- pa je istakao da nakon toliko godina, može sebi da dopusti toliko luksuz da plasira priču kako je on sam i shvatio:

 

 


- U većini slučajeva zanimljivosti i ne pišu na zanimljiv način napisane u našim udžbenicima ali nakon 5 godina stiče se neko znanje koje vam dozvoljava da sami shvatite kako nešto istinito da plasirate na zanimljiv način. Konkretno, u jednom videu sam objavio da se masti koje se sagorevaju IZDIŠU, i to je bio šok ali ne i neistina. Poznavajući metabolizam masti, znao sam da je krajnji produkt upravo ugljen-dioksid i povezao sam to u jedan zanimljiv naslov- zaključio je Mića za Republiku.

 

 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading