STRAVIČNA TRAGEDIJA! Muzičar iz poznatog benda ISKASAPIO pevačicu, krvavom piru je prethodila ljubomora, stravičan ZLOČIN koji je POTRESAO SRBIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Ljibiša Pavlović je pre dve godine iskasapio pevačicu i nevenčanu suprugu, policijaca je sprečio da joj zada fatalan udarac!

STRAVIČNA TRAGEDIJA! Muzičar iz poznatog benda ISKASAPIO pevačicu, krvavom piru je prethodila ljubomora, stravičan ZLOČIN koji je POTRESAO SRBIJU! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Jeziva tragedija koja je potresla celu Srbiju, muzičar Makarena Benda Ljubiša Pavlović (54) pre dve godine izbo je nožem bivšu nevenčanu ženu Sanju R. (38) u lokalnoj pošti, naočigled drugih ljudi i radnika! Kako se saznaje, lokalni policajac, koji je čuo vrištanje, sprečio je muzičara da joj zada fatalni udarac!

Bizaran incident dogodio se u pošti u Kučevu, kada je Pavlović više puta izbo nožem bivšu partnerku. Ona je sa teškim povredama hitno prebačena u Klinički centar Srbije u Beogradu.

- Sanja je Ljubišina bivša nevenčana supruga i lokalna pevačica. Nedavno ga je napustila i on nije mogao da se pomiri sa tim. Kada je juče ušla u poštu, pojurio je za njom. Onda je iz pojasa izvadio kuhinjski nož i nekoliko puta je ubo u vrat, grudi i posekao je po licu. Krv je šikljala na sve strane. Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je ženu u teškom stanju prebacila u požarevačku bolnicu. Odatle je prevezena u Klinički centar u Beogradu i životno je ugrožena - tvrdi izvor iz istrage i dodaje da je Pavlović odmah uhapšen i da se sumnjiči za pokušaj ubistva, piše Alo.

Republika

Foto: Facebook

Ljubiša Pavlović

 

Prema rečima izvora i meštana, Ljubiša je bio poznat u lokalnim muzičkim krugovima, jer je pevač i klavijaturista.

- Ima ''Makarena bend'', s kojim nastupa po lokalnim kafanama u Homolju. Peva, svira klavijature i harmoniku. Na svoje nastupe vodio je i Sanju. Šta je pošlo po zlu, nije poznato, ali nedavno ga je ostavila. Neki tvrde da je zapravo pokušao da ubije ženu koja je ranije pevala sa njim - tvrdi sagovornik.

Pravo krvoproliće sprečio je policajac iz Kučeva, koji se zatekao ispred pošte.

- Policajac je čuo vrisak i odmah uleteo unutra. Uhvatio je Ljubišu kada je zamahnuo nožem. Da nije bilo njega, Ljubiša bi verovatno išao do kraja, dok je ne usmrti. Odmah je savladan i uhapšen - kaže sagovornik.

Viši sud u Požarevcu osudio je Ljubišu Pavlovića (56) iz Kučeva, na 5 godina zatvora zbog pokušaja ubistva bivše nevenčane supruge iz Rakove Bare.

Njemu je izrečena i mera zabrane prilaska oštećenoj tokom tri godine, a dve godine posle izlaska iz zatvora, moraće da joj plati 5 miliona dinara odštete za nanesene povrede. Takođe, mora da plati i sudske troškove.

Ova presuda je pravosnažna, jer je doneta na predlog višeg tužioca, na osnovu sporazuma o priznanju krivice optuženog. On je uhapšen u aprilu prošle godine i do sada je bio u pritvoru, odakle će biti upućen u zatvor, najverovatnije u "Zabelu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading