IZNENADAN POTEZ RADE MANOJLOVIĆ mnoge je ŠOKIRAO: Nakon 10 godina od raskida, PEVAČICA se opet odlučila za Milana Stankovića!

Autor:

Zabava

08.03.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića ne prekida da intrigira javnost čak ni deset godina nakon raskida

IZNENADAN POTEZ RADE MANOJLOVIĆ mnoge je ŠOKIRAO: Nakon 10 godina od raskida, PEVAČICA se opet odlučila za Milana Stankovića!

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Prošlo je deset godina od kada su Milan Stanković i Rada Manojlović stavili tačku na svoju burnu četvorogodišnju vezu. Pa ipak, ne prođe nijedan intervju a da jedno ili drugo ne dobiju pitanje o svom odnosu.

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića koji su 2012. godine imali buran raskid u početku je bio pun sukoba, a partneri su krivicu za krah ljubavi videli u onom drugom. Ipak, nekoliko godina kasnije, kada su se slegle strasti Milan i Rada zakopali su ratne sekire i obnovili prijateljstvo.

Republika

Foto: instagram.com/ radamanojlovic

Rada Manojlović

 

Danas su jedno drugom velika podrška, te da je njen izbor uvek on pre svega jer joj je prijatelj, posebno kada se jedno ili drugo nađe na meti medijskih napisa. Gostujući u emisiji "Red zone" Rada je otkrila da kada su nepristojna pitanja u pitanju uvek staje na Milanovu stranu istakavši da je pitanje o njihovom odnosu jedno od retkih zbog koga i danas napušta emisije.

Naime, voditeljka ju je pitala kako se oseća kada čuje da je njena veza sa Milanom bila samo marketing.

- Ne znam zašto je tako, ali jeste tako bilo. Neretko su tako pisali i ja sam neretko prekidala sve te intervjue koji su na tu vodenicu navodili priču - rekla je Rada obrazloživši da je za nju ta veza bila daleko više od marketinga, prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading