BULAT OTKRIO POTRESNE DETALJE LEČENJA SUPRUGE: Marija Bulat ide na terapije dok NE UMRE, doktori joj daju LOŠE PROGNOZE! (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

24.02.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njene bolesti nisam stigao da objavim sve pesme odjednom. Stalno ima preglede i intervencije, ali ništa još nije gotovo, poručuje pevač

BULAT OTKRIO POTRESNE DETALJE LEČENJA SUPRUGE: Marija Bulat ide na terapije dok NE UMRE, doktori joj daju LOŠE PROGNOZE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, RED TV printscreen

Marija Bulat i Marko Bulat

Pevač Marko Bulat promovisao je novu pesmu "Amerika", gde je otvoreno govorio o situaciji na estradi, ali i o onome što najviše zanima javnost, a to je zdravstveno stanje njegove supruge Marije Bulat.

Njoj je dijagnostifikovana teška bolest, zbog koje vreme uglavnom provodi po bolnicama, dok prognoze doktora nisu nimalo ohrabrujuće.

 

 

- Zbog bolesti moje žene nisam stigao da objavim sve pesme odjednom. S Marijom je sad sve u redu, ali lekari joj uopšte ne daju dobre prognoze. Ništa još nije gotovo. Za reumatologiju imamo uput, ona nije ležeći pacijent, ali mora stalno da ide na preglede i intervencije. Tašta mi je velika pomoć, non-stop je kod nas i pomaže oko dece - ispričao je Bulat, a Marija je dodala da će se doživotno boriti sa svojom bolešću:

- Terapije ću morati da primam dok ne umrem, imam dosta dijagnoza. Imam problem s limfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće. Bitno je da se povede računa o hrani, spavanju, što manje stresa, telefona, a što više šetnje.

Republika

Foto: instagram.com/markobulat

Marija i Marko Bulat bolnica

 

Folker se zatim osvrnuo na finansije, koje sada, osim za svakodnevni život, mora da obezbedi i za Marijino lečenje.

- Na šta kukaju današnji pevači? Šta su radili 30 godina, pa nemaju? Kolege nemaju pesme jer nisu autori i to je glavni problem. Ja sve radim sam, znam kako to ide i unapred imam plan. Nastupe ne reklamiram previše jer nema potrebe za tim. Svi me zovu, bitno je da se radi i ne priča mnogo okolo - rekao je Marko, koji je, kako kaže, odrastao u siromaštvu, pa ga je otac naučio da štedi za crne dane:

- Roditelji mi nisu ništa dali, sve sam morao da stvaram sam. Bilo je situacija kad nisam imao dinar kod sebe. Sve sam hteo da uložim u album i ostao sam bez dinara. Počeo sam da pevam sa 20 godina, a već sa 23 sam sebi platio album. Nisam hteo da pozajmljujem od drugih kolega nikad ni za šta, nego sam od druga pozajmio samo da kupim auto. Prodavac me je tad čuo, pa je rekao: "E ako ti nemaš para, ko ima?" Posle sam mu vratio, ali od kolega nikad nisam tražio ni dinar. Na estradi se kradu kola non-stop, a pevači se takmiče da voze što bolji auto, posle onda kukaju kad nestane. Šta će meni skup auto, bitno mi je da ide i obavlja posao!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Bulat

 

Marko Bulat osvrnuo se na situacije koje se dešavaju pevačima na nastupima, pa je, između ostalog, otkrio da je na njega najviše traga ostavilo ubistvo koje se desilo dok je on pevao.

- Najgora stvar na mom nastupu koja se desila jeste ubistvo i to je nešto što ne mogu da promenim. Desilo se šta se desilo, razne stvari pijani ljudi rade u izlasku, drogiraju se, ali ne može na to da utiče pevač, koji je na bini. To je stvar kućnog vaspitanja. S druge strane, žene su mi na splavu "Lukas" davno slale cveće, ostave kod klavijaturiste i on mi posle da, ja uredno zahvalim. Bilo je svega i svačega - rekao je Bulat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading