LEPU BRENU LEČILA VRAČARA? Kućna pomoćnica otkrila ŠOK DETALJE seanse, sve se dešavalo u PORODIČNOJ KUĆI! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena išla je na seanse kod osobe koja ima natprirodne moći navodno!

LEPU BRENU LEČILA VRAČARA? Kućna pomoćnica otkrila ŠOK DETALJE seanse, sve se dešavalo u PORODIČNOJ KUĆI! (FOTO)

Foto: ST/V. Lukić

Slobodan Boba Živojinović

Kućna pomoćnica Lepe Brene u svom telu ima magnetno naelektrisanje! Ovu čudnu pojavu kod žene ustanovio je pevačicin mlađi sin Viktor Živojinović i to sasvim slučajno, što je sa nama podelio njegov prijatelj.

Republika

Foto: instagram.com/viktorernest

Viktor Živojinović Instagram

 

Sedeli smo jednom prilikom u dnevnoj sobi i slušali radio. Međutim, uvek kada bi ona prošla blizu muzičkog stuba, muzika bi stala. U početku smo mislili da je slučajnost. Pošto se to bukvalno uvek dešavalo, Viktor ju je pozvao i zamolio da stane pored muzičkog uređaja. Nastao je tajac. Svi smo se zabezeknuli.

Republika

Foto: instagram.com/viktorernest

Viktor Živojinović se skinuo

 

– Njoj je to bilo smešno, pa nam je objasnila da u organizmu ima neko namagnetisanje, što nam je demonstrirala i sa kašikama koje je naslonila na kožu i one su stajale. Nijedna se nije pomerila dok ih sama nije skinula sa tela. Šou živi! Takođe, kad neko ima probleme sa zglobovima, bolove, ona protrlja ruke, skoncentriše se i dlanove nasloni na bolno mesto. Oseti se neka čudna toplota i stvarno posle nekog vremena ta nelagoda prođe. Žena je živo čudo. Svako ko ima bilo kakav problem te vrste u kući, pa čak i gosti, obrati joj se za pomoć. Svima izlazi u susret jer kaže da je to dar od boga i ne sme to da sputava u sebi – ispričao je Viktorov drug za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading