SVI SU SE PITALI KAKO TO RADI: Elektra Elit otkrila strogo POSLOVNU TAJNU o najstarijem zanatu, na ovaj način dolazi do KLIJENATA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transrodna pevačica Elektra Elit otkrila je na koji način dolazi do klijenata.

SVI SU SE PITALI KAKO TO RADI: Elektra Elit otkrila strogo POSLOVNU TAJNU o najstarijem zanatu, na ovaj način dolazi do KLIJENATA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Elektra Elit

Transrodna pevačica Elektra Elit svojom pojavom pravi pometnju gde god da se pojav, a kako je poznato, ona je svojevremeno pričala i u javnosti priznala da se bavi najstarijim zanatom - prostitucijom.

U jednom svom prenosu na Instagram profilu, Elektra Elit je otkrila detalje o svom odnosu sa klijentima, pa je ispričala na koji način ih privlači i kako sa njima komunicira. Iako je mnogima šokantno priznanje pevačice o bavljenju najstarijim zanatom, Elektra nema problem sa tim da pomera granice i razbija tabue. 

Republika

Foto: youtube.com/MONDO PORTAL

Elektra ELit

 

Mnogi su joj ostavljali pitanja na ,,lajvu" poput ,,Kako komuniciraš sa klijentima?", a onda je pevačica odlučila da otkrije enigmu njenog poslovanja.

Republika

Foto: Igor Živković

Elektra ELit o prostituciji

 

- Pa, sa svima komuniciram na isti način, zovem ih ,,Bejbi" - ispričala je Elektra na Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Iancovici

24.02.2022 17:45

Velika sramota i bruka samo za rec Diva sto podrazumeva velike i visoke muzicke kvalitete na suprot ovoj ulicarki i da ne nabrajam dalje SRAMOTA