ĐANIJEVA SLAĐA NAHVATALA PILETINU: U zagrljaju DRUGOG MUŠKARCA, izjavila mu ljubav, svi su u ŠOKU zbog ovog FRAJERA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Trajković objavila je fotografiju sa poznatim frajerom!

ĐANIJEVA SLAĐA NAHVATALA PILETINU: U zagrljaju DRUGOG MUŠKARCA, izjavila mu ljubav, svi su u ŠOKU zbog ovog FRAJERA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Supruga folkera i pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković iznenadila je svoje pratioce na Instagram profilu kada je objavila fotografiju sa muškarcem. Mnogi su ostali iznenađeni, jer Slađa uglavnom objavljuje porodične fotografije ili sopstvene selfije.

Međutim, postoji muškarac koji je i te kako poseban za Slađu! 

 

 

U pitanju je zgodni šminker, Bojan Vukadinov, koji je među poznatim damama i te kako cenjen i voljen. Slađa je verovatno bila kod njega na sređivanju i šminkanju, a tom prilikom su napravili zajedničku fotografiju koju je ona objavila na svom Instagram profilu. Jedno drugom su izjavili ljubav, ali ni ostali pozitivni komentari od ostalih pratilaca nisu izostali.

 

 

Ono što se da primetiti jeste da se Slađa oseća i da izgleda poprilično dobro, nakon drame sa zdravljem i hitnom opracijom koju je imala nedavno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading