OTKRIVENE SVE TAJNE ZVEZDE GRANDA:Mili progovorio o SVAĐAMA sa Cecom i Marijom, OVO sigurno niste znali! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Mili otkrio je sve o sukobima u ,,Zvezdama Granda".

OTKRIVENE SVE TAJNE ZVEZDE GRANDA:Mili progovorio o SVAĐAMA sa Cecom i Marijom, OVO sigurno niste znali! (FOTO)

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Muzičar, producent i član žirija muzičkog šou programa „Zvezde Granda“, Aleksandar Milić Mili komentarisao je sukobe mišljenja koje u emisijama ima uglavnom sa Svetlanom Cecom Ražnatović, sa kojom se sudi, ali i sa Marijom Šerifović.

Osim toga, Mili je prokomentarisao i takmičenje na kojem će se birati ovogodišnji predstavnik naše zemlje na Evroviziji, te otkrio koja numera mu se najviše dopala.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović Zvezve Granda

 

Nisam čuo sve pesme, ali najviše mi se sviđa Zorijina pesma. Nekako je pesma koja ima naš zvuk, ima i pevanja - ona je stvarno jedan umetnički tip. Svakako ću čestitati pobedniku, pa ko god to bio - iskreno je ispričao muzičar.

Ono što je svakako obeležilo dosadašnje takmičenje jesu sukobi koje Mili gotovo iz emisije u emisiju ima sa Cecom i Marijom.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Aleksandar Milić Mili Zvezve Granda

 

Ni ne tražim da me bilo ko od njih prihvati, a drugo ceo ovaj šou se zasniva na sukobu mišljenja. To znači da što je više neko u sukobu i zastupa svoje mišljenje - odatle se kreira nešto dobro. Bez toga ovaj šou ne bi egzistirao. Ti sukobi se nakon snimanja ne nastavljaju, makar što se mene tiče nema tu zle krvi - kazao je Mili. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading