DOLIVA ULJE NA VATRU NOVAKU! Srbija OČIMA ne VERUJE - Đoković je UDARNA VEST posle poraza u Dubaiju!

Autor:

Sport

24.02.2022

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak ostao bez titule u Dubaiju i prvog mesta na ATP listi.

DOLIVA ULJE NA VATRU NOVAKU! Srbija OČIMA ne VERUJE - Đoković je UDARNA VEST posle poraza u Dubaiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Češki teniser Jirži Veseli zabeležio je trijumf karijere, pošto je u četvrtfinalu Dubaija eliminisao Novaka Đokovića, a svoj podvig je posle meča okarakterisao kao "neverovatan".

Čeh je, posle iscrpljujuće borbe, ostao bez daha, ali je smogao snage da "spoji" nekoliko rečenica na Centralnom terenu.

Neverovatan osećaj. On je jedan od najboljih svih vremena, prolazio sam kroz teške mesece, ovo je zaista neverovatno. Ne mogu da opišem - počeo je Veseli, a potom je dodao:

- Da budem iskren, igranje protiv Novaka sa takvim udarcima, morate da se borite za svaku pojedinačnu loptu. Odradio sam neverovatan posao danas. Naravno, Novak ima veliku podršku gde god da dođe uvek je puno. Navijači uvek navijaju za najveće, ali zaista sam uživao, volim ovakve mečeve u kojima igram protiv najvećih tenisera. Sanjao sam o tome čitavog života, uvek je sjajna atmosfera kad se igraju ti dueli.

 

 

Čeh vodi sa 2:0 protiv Novaka u međusobnim duelima.

Mislio sam da ću da omanem u međusobnom odnosu sa Noletom, ali eto, imam 2:0. Znamo da je propustio Australijan open, ali on je veliki igrač - zaključio je Jirži Veseli, koji će se za prolaz u finale boriti sa boljim iz duela Šapovalov - Berankis, koji se igra kasnije tokom večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Saja

25.02.2022 10:24

Svaka ti čast. Ali, nisi ti toliko dobar, koliko ovaj lajavi Djoković loše igra.