NI FEDERER, NI NADAL, NI MEDVEDEV! Đoković NE UME protiv ovih pet tenisera

Autor:

Sport

24.02.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković sa njima petoricom ima veliki problem

NI FEDERER, NI NADAL, NI MEDVEDEV! Đoković NE UME protiv ovih pet tenisera

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Češki teniser Jirži Veseli je učinio ono što se činilo nemogućim!

Po drugi put u svojoj karijeri, i nja njihovom drugom susretu, Veseli je ponovo trijumfovao protiv Novaka Đokovića! Prvi put je to učinio na turniru u Monte Karlu, 2016. godine. Tom prilikom je Čeh trijumfovao rezultatom 2:1 u setovima.

 

 

On se pridružio izuzetno malom krugu igrača koji imaju pozitivan skor protiv srpskog tenisera. Tačnije, samo pet aktivnih igrača se može pohvaliti tim skorom. Njih ukupno 11 je to postiglo u svojoj karijeri. 

Pored Veselog, tu "čast" imaju Hrvat Ivo Karlović, Danijel Evans, Nik Kirjos i Taro Danijel.

Na današnjem meču meču, Veseli je bio uspešniji rezultatom 6:4, 7:6 i time se kvalifikovao u polufinale turnira u Dubaiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Suzana

24.02.2022 18:52

LJudi moji,sta znaci "Ne ume"? NE MOZE !!! Karijera Novaka DJokovica je zavrsena ! On ce naravno jos igrati ali ce to biti kao sto igra Federer,ima zelju ali nema moc! Mladji dolaze,i to je potpuno normalno.Verovatno ce Nadal osvojiti jos koje najvece odlicje ali prvi vise nece nikad biti i to je to od velike cetvorke.Mi ne treba da jadikujemo jer je Novak osvojio sve sto je moguce i sad treba da se igra sa svojom decom!Neka su zivi i zdravi.