NAŠA VODITELJKA PRIMILA TRAGIČNE VESTI, TUGA JE UNIŠTILA: Jasmina Ana otkrila poslednje dane voljene osobe, bez njega ne zna kako da nastavi dalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ana se prisetila vremena koje je provela sa Dobricom Ćosić.

NAŠA VODITELJKA PRIMILA TRAGIČNE VESTI, TUGA JE UNIŠTILA: Jasmina Ana otkrila poslednje dane voljene osobe, bez njega ne zna kako da nastavi dalje! (FOTO)

Foto: prtintskrin kurir tv

Voditeljka i spisateljica Jasmina Ana na Instagram profilu podelila je fotografiju Dobrice Ćosić, sa kojim se poznavala po svemu sudeći dugi niz godina. Jasmina je emotivnim tekstovim koji je posvetila baš Ćosiću rasplakala njene pratioce, a ona je imala potrebu da se priseti vremena koje je proživela sa njim.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dobrica Ćosić

 

Podsetimo, Dobrica je preminuo 2014. godine, nakon duge i teške bolesti, a očigledno da se voditeljka nije oporavila od te tuge. 

Republika

Foto: instagram.com/jasmina ana

Jasmina Ana

 

Dobrica. Moja duša. Moj pravi iskreni prijatelj. Celoga života bio je tu, za mene. Za sve dileme i nedoumice.Za divne pametne razgovore uz cašicu rakije .Za duge lekovite šetnje.

Nikad mi niko nije nedostajao tako puno I toliko neprestano - napisala je Jasmina Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Ana (@anajasmina11)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading