Đoković uhvaćen sa našom PEVAČICOM (28) u hotelu: Isplivali svi detalji susreta Novaka sa VATRENOM BRINETOM, izgledom ga zaludela! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se našao sa poznatom srpskom pevačicom!

Đoković uhvaćen sa našom PEVAČICOM (28) u hotelu: Isplivali svi detalji susreta Novaka sa VATRENOM BRINETOM, izgledom ga zaludela! (FOTO)

Foto: megaband_official/instagram.com

Gde god se pojavi Novak Đoković u prisustvu mlade, uspešne žene, na društvenim mrežama nastane pravi haos. Iako je njegova ljubav sa Jelenom, čvršća nego ikada, javnost uživa u tome da prokomentariše svaki put kada se Novak nađe u prisustvu neke dame.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Upravo to desilo se i ovog puta. Novak Đoković našao se u beogradskom hotelu u kome je održana modna revija, a sasvim slučajno na istom mestu našla se pevačica Sara Jovanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Sara se, baš kao još nekoliko njenih prijateljica i saradnica, fotografisala sa najboljim teniserom na svetu, a fotografija se ubrzo našla na "Instagramu", zbog čega su se društvene mreže zapalile.

Republika

Foto: Instagram.com

Novak Đoković i Sara Jovanović

 

- Kakva je čast sresti tenisku legendu - napisala je jedna od devojaka uz pomenutu fotografiju i time jasno stavila do znanja da su Noleta te večeri u hotelu srele sasvim slučajno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading