RAZVODI se poznati srpski pevač: Sve je bilo spremno za SVADBU, a onda je bivša Saše Kovačevića IZVISILA za budućnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2022

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Savić odlučio je da stavi tačku na odnos sa Jovanom Jocić!

RAZVODI se poznati srpski pevač: Sve je bilo spremno za SVADBU, a onda je bivša Saše Kovačevića IZVISILA za budućnost! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vladan Savić (36) i Jovana Jocić uživaju u divnom emotivnom odnosu i već tri i po godine ponosni su roditelji malene Anđelije.

Bivša devojka pevača Saše Kovačevića, godinama je sa Vladanom u vanbračnoj zajednici, a venčanje koje su nekoliko puta odlagali zbog korone neće se ni desiti.

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji - napisao je on na Instagramu.

 

 

- Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - dodao je Savić na pomenutoj mreži.

Jovana je tužne vesti saopštila na Instagramu.

- Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu - napisala je između ostalog blogerka na svom Instagram nalogu.

Frontmen grupe "Magla bend", pre godinu dana govorio je o problemima sa svojom verenicom Jovanom.

 

 

Naime, poznato je da se Vladan i Jovana, iako oboje aktivni na društvenim mrežama, međusobno ne prate. Zbog svega toga, mnogi mediji su se pitali da li je njihov "brak" u krizi, budući da "nisu prijatelji" na popularnim mrežama.

- Ne pratimo se. Nije život "Instagram". Zašto moram da se pratim sa svojom suprugom kada sam non - stop sa njom, potpuno je nebitno ali izgleda da nije nebitno - istakao je on za "grand.online" i dodao:

- Čim se ne pratimo, odmah svi misle da smo se razišli - govorio je tada.

 

 

U spotu za jednu njegovu pesmu, Vladina verenica Jovana pojavljuje se u venčanici. Korona je omela planove da se to desi i u stvarnom životu.

Sve smo pripremili za svadbu, ali smo morali da odustanemo. Zapravo, trebalo je da imamo dve svadbe: jednu 3, a drugu 13. maja. Kao što vidite, kod nas ništa ne može uobičajeno, kao kod drugih. (smeh) Oboje imamo veliku familiju i brojno društvo, a kada bismo ih sve okupili u istom danu, došlo bi više od hiljadu ljudi, što bi bilo naporno za sve. Venčanje doživljavamo kao veliki dan u našem životu, najveći posle Anđinog rođenja, pa želimo da ga lepo i dostojanstveno obeležimo. Planovi su za sada odloženi, videćemo kako će se razvijati situacija sa epidemijom. Bitno je da smo svi živi i zdravi, da se volimo i lepo slažemo. Za slavlje uvek ima vremena - govorio je pevač tokom 2020. godine za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Kole

08.03.2022 09:19

Da bi neka veza opstala potrebna je samo ljubav, do god ima ljubavi ima i trajanja. Ljubomora nije ljubav, ljubomora je egzekutor ljubavi.