KADA JE EVROVIZIJA 2022? Otkriveni detalji o takmičenju, Srbija je na KORAK do uspeha, a evo kada će Konstrakta nastupiti!

Autor:

Zabava

07.03.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko muzičko takmičenje ,,Evrovizija 2022" će se uskoro održati, a otkriveno je i kada će nastupiti predstavnica Srbije, Konstrakta!

KADA JE EVROVIZIJA 2022? Otkriveni detalji o takmičenju, Srbija je na KORAK do uspeha, a evo kada će Konstrakta nastupiti!

Foto: ATA Images

Konstrakta (43), iliti Ana Đurić, pobedila je na takmičenju "Beovizija 2022", pa će ovoj pevačici "Evrovizija" u Italiji biti veliko životno iskustvo.

Prvo polufinale održaće se 10. maja, u kom će, od komšijskih zemalja, nastupiti Bugarska, Albanija i Hrvatska. Drugo polufinale biće 12. maja, u kom će nastupiti Srbija, a pored naše predstavnice to veče ćemo imati prilike da vidimo i izvođače iz Severne Makedonije i Crne Gore.

Republika

Foto: www.youtobe.com

Konstrakta Beovizija 2022

 

Kako u drugom polufinalu, pored Makedonije i Crne Gore, glasaju i druge zemlje koje tradicionalno daju poene Srbiji i u kojima je jaka srpska dijaspora, poput Švedske, Australije i Nemačke, čini se da su izgledi da se Konstrakta plasira u finale obećavajući.

Finale "Evrovizije" zakazano je za subotu, 14. maja. Na ovogodišnjem festivalu takmičiće se, za sada, 40 zemalja, dok je prvobitno planirano da taj broj bude 41, ali je, nakon izbijanja rata u Ukrajini, Rusija izbačena iz igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading