PRITISAK ME RADUJE: Oglasio se Radonjić pred Real!

Autor:

Sport

07.03.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Radonjić.

PRITISAK ME RADUJE: Oglasio se Radonjić pred Real!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić analizirao je poraz od Partizana, a najavio je okršaj sa Real Madridom, kao i borbu za Top8 Evrolige do samog kraja regularnog toka takmičenja.

- Težak meč, nemam nikakve zamerke igračima, niti sam im išta rekao. Okrenuli smo se sledećim obavezama, pokušali da se malo odmorimo i napravimo pripremu koliko je to moguće, da pokušamo da odigramo meč protiv Reala najbolje što je moguće. U ritmu u kojem se nalazimo možemo da pričamo o potrošnji koja je bila sinoć, ali treba reći da smo par dana pre toga igrali evroligaški meč koji je uticao da energetski ne budemo na najboljem nivou. Pre toga smo imali dupli program u Evroligi, da ne pričam o tome da sutra imamo Real, a odmah potom i utakmicu sa Makabijem - ocenio je crnogorski stručnjak, a zatim se posvetio narednom izazovu.

Čeka nas težak zadatak, da pokušamo da budemo konkurentni, da odigramo što je moguće bolje meč. Real iz Madrida je jedna od najboljih ekipa u Evroligi i ove sezone, što dovoljno govori o odnosu snaga, a mi ćemo se truditi pred našim navijačima. Očekujem značajnu podršku i nešto što može da nam podigne kvalitet igre i da izvuče iz nas nešto što je realno da nam u ovom trenutklu fali s obzirom na potrošnju koja je bila.

Real je u krizi, ima četiri poraza na poslednjih pet mečeva u ACB ligi, vezao je i tri neuspeha u Evroligi, uz poraz u finalu Kupa kralja od Barselone.

- Evroliga i opterećenja su ogromna, a mi to ovde jako dobro znamo, plus domaća takmičenja dovode do toga da ekipe koje na godišnjem nivou igraju toliki broj utakmica uz putovanja i opterećenja, naravno da dolazi do situacija kada imaju slabije dane ili utakmice. Imamo prilike da vidimo kroz dosta sličnih situacija da timovi poput nas, Reala, Barselone prolaze takve momente. Neko ih prolazi više, neko duže. Naravno da bolji timovi to bolje nose i lakše izlaze iz tih situacija, sigurno ne razmišljamo o tome jer je sigurno da se radi o ogromnom kvalitetu i iskustvu.

Republika

Foto: Starsport

Lasov Real "zaribao"

Nakon suspendovanja ruskih timova, Zvezda je dve pobede udaljena od Top 8 faze.

- Sve vrste takvih pritisaka mene jako raduju, ali u ovom trenutku imamo prvo pritisak da vidimo kako ćemo da se odmorimo i da se spremimo za ovaj meč sutra i pokušamo da odigramo najbolje što možemo, a onda da vidimo kako dalje - zaključio je Radonjić.

Meč Crvena zvezda - Real Madrid igra se sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading